ДЮФЛУ U-15. «Динамо» вдома розгромило запорізький «Металург»

ДЮФЛУ U-15. «Динамо» вдома розгромило запорізький «Металург»

Підопічні Андрія Фартушняка та Віктора Мороза з перших хвилин кинули великі сили на атаку, що доволі швидко дало свої плоди – вже до 6-ї хвилини «біло-сині» вели в рахунку у два м’ячі. Скинувши завдяки цьому тягар відповідальності за результат, кияни могли продовжувати грати у своє задоволення, забиваючи м’ячі на будь-який смак.

На перерву команди пішли за більш ніж упевненої переваги господарів у сім м’ячів, після перерви підопічні Андрія Фартушняка та Віктора Мороза додали ще три (хет-трики на свій рахунок записали Фарідун Давлатов та Максим Поліщук), а єдиний м’яч пропустили на останній хвилині після розіграшу стандарту біля власних воріт.

Таким чином, завдяки цій перемозі «біло-сині» продовжують посідати друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера, донецького «Шахтаря», на п’ять очок.

Андрій ФАРТУШНЯК, старший тренер «Динамо» (U-15):

- Задоволені і результатом, і грою. Особливо коментувати гру, коли рахунок двозначний, гадаю, немає особливого сенсу. Так, пропустили один м’яч на останній хвилині, але це діти, і за такої переваги просто мала місце недостатня концентрація.

На цю гру в нас була неповна заявка – лише шестеро футболістів на заміні. Мали певні проблеми, оскільки деякі хлопці вибули з гри через хворобу – а у дітей це відбувається за ланцюговою реакцією: хтось чхнув, кашлянув – і маємо групу людей на лікарняному.

ДЮФЛУ U-15. 10-й тур

«Динамо» – «Металург» (Запоріжжя) – 10:1 (7:0)

«Динамо»: 1. Ісаченко (12. Кочерга, 36), 2. Єременко, 8. Бенедюк (19. Березенець, 36), 13. Чубатий (7. Філатов, 36), 9. Слесар, 4. Ганжола, 5. Царенко (15. Александров, 36), 11. Горбач, 21. Поліщук, 14. Титаренко (16. Канаєв, 36), 10. Давлатов.

Голи: Давлатов (4, 12, 34), Горбач (6, 29), Поліщук (18, 26, 53), Слесар (50, 69) – Кривицький (70).

У наступному турі, який відбудеться 10 листопада, «Динамо» зіграє на виїзді з ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер