ДЮФЛУ U-15. «Динамо» – УФК «Дніпро» – 3:0

ДЮФЛУ U-15. «Динамо» – УФК «Дніпро» – 3:0

Підопічні Віктра Мороза та Андрія Фартушняка вийшли вперед вже у середині першого тайму, коли наші хлопці швидко розіграли штрафний удар, Царенко на швидкості обіграв двох суперників у штрафному майданчику та викотив м’яч Давлатову, який забив майже у порожні ворота. Через кілька хвилин відзначився Фернандо, опинившись першим на добиванні після того, як Поліщук змістився у середину та завдав удару з правої. Воротар зреагував, але наш нападник добив м’яч у сітку.

У другому таймі Поліщук вже сам записав на свій рахунок забитий м’яч. Хороший пас йому віддав Горбач, вивівши партнера один на один з воротарем, і ударом з лівої ноги Поліщук реалізував свій момент, довівши рахунок до великого.

У цілому, наша команда діяла добре та створила ще достатньо моментів, щоб ще збільшити рахунок. А ось суперник грав дещо грубо, арбітр дав багато жовтих карток, і мав привід показувати ще більше попереджень. А у моменті, коли у чужому штрафному майданчику було збито Александрова, свисток арбітра промовчав.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-15. 9-й тур

«Динамо» - УФК «Дніпро» – 3:0 (2:0)

«Динамо»: Ісаченко, Бенедюк, Корінний, Чубатий, Єременко, Ганжола (Березинець, 55), Царенко (к) (Подоляк, 60), Горбач (Титаренко, 60), Фернандо (Александров, 50), Поліщук, Давлатов.

Голи: Давлатов (17), Фернандо (23), Поліщук (54).

Свій наступний матч «Динамо» U-15 проведе в суботу, 3-го листопада, коли в рамках календарного 10-го туру вдома прийматиме ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер