ДЮФЛУ U-15. «Динамо» – «Локомотив» – 11:0

ДЮФЛУ U-15. «Динамо» – «Локомотив» – 11:0

Суперник не зміг чинити гідного опору підопічним Віктора Мороза та Андрія Фартушняка, які перемогли з розгромним рахунком 11:0.

Перший м’яч наша команда провела вже на першій хвилині зустрічі, а ще через кілька обертів секндної стрелки той же Горбач заробив пенальті, коли його збив воротар суперника, та сам же його і реалізував. Надалі голи у ворота «Локомотива» посипалися, наче з рогу достатку. Забивали наші хлопці на будь-який смак, отримуючи задоволення від гри.

- Ми знали, що «Локомотив» у всіх вікових групах грає від оборони, тому нашим командам доводиться непросто, - відзначив після гри тренер «Динамо» U-15 Андрій Фартушняк. – А ми дали хлопцям установку пресингувати з самого початку зустрічі та якомога швидше забити перший м’яч. І це вдалося зробити вже на 35-й секунді поєдинку. Після цього нам стало значно простіше, і гра давалася. Окрім тих моментів, які ми реалізували, у нас були й інші можливості, щоб забити ще більше.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-15. 7-й тур

«Динамо» - «Локомотив» – 11:0 (7:0)

«Динамо» (стартовий склад): Ісаченко, Бенедюк, Канаєв, Чубатий, Єременко, Філатов, Царенко (к), Поліщук, Горбач, Слесар, Давлатов.

Після перерви на поле вийшли: Кочерга, Титаренко, Фернандо, Корінний, Ганжола, Березинець, Пухтєєв.

Голи: Горбач – 3, Слесар, Поліщук, Давлатов – 2, Корінний, Бенедюк, Канаєв, Ганжола.

Свій наступний матч «Динамо» (U-15) проведе у середу, 24-го жовтня, коли в рамках календарного 8-го туру на виїзді зустрінеться із одеським «Чорноморцем».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер