ДЮФЛУ. U15. «Динамо» - ДВУФК «Дніпро» - 5:0

ДЮФЛУ. U15. «Динамо» - ДВУФК «Дніпро» - 5:0

У цій віковій групі матчі відбуваються у форматі двох таймів по 45 хвилин із 10-хвилинною перервою.

Підопічні Олексія Дроценка розпочали гру активно в атаці та вже на четвертій хвилині відкрили рахунок. Найкращий бомбардир команди Кирило Пашко впевнено реалізував ударом із гострого кута вихід практично сам на сам із голкіпером після перехоплення м’яча в центрі поля та вертикального пасу врозріз.

А вже за кілька хвилин арбітру довелося доставати з кишені червону картку, аби вгамувати одного з тренерів гостей, який почав голосно вживати ненормативну лексику, тож цілком справедливо був вилучений за неспортивну поведінку.

У середині тайму автор першого м’яча Пашко мав ще один майже аналогічний момент біля воріт «Дніпра», однак цього разу він не став бити по воротах, а хотів вивести на порожні ворота партнера по команді, простріливши у вільну зону на дальню стійку. Однак пас не дійшов до свого адресату. Загалом перевага «Динамо» була відчутною, моментів у воріт гостей для другого взяття воріт ще до перерви було вдосталь.

І один із них вони реалізували на 32-й хвилині. Затяжна позиційна атака «біло-синіх» завершилася влучним ударом під поперечину у виконанні Владислава Калина, який, прийнявши м’яч у штрафному гостей ближче до лівого флангу, змістився перед ударом у центр.

На початку другого тайму гості спробували змінити хід зустрічі. На 41-й хвилині вони змусили помилитися захист «Динамо», і Захарченко дивом не влучив у ворота. У динамівців рахунок розгромним мав робити Осипенко, який розстрілював ворота майже впритул після навісу з правого флангу, однак гостей врятував голкіпер.

Однак уже за кілька хвилин «біло-сині» все ж забили третій м’яч: Олександр Шевченко реалізував вихід на ворота з лівого флангу ударом у ближній кут. На цьому справу було по суті зроблено. У гостей не було жодних шансів відігратися, а за п’ять хвилин до фінального свистка вони ще й залишилися в меншості, коли за фол останньої надії був вилучений Татарчук. І все ж динамівці завершили цю атаку результативно. Після розіграшу штрафного Данило Вихляєв замкнув навіс влучним ударом головою. А на останній хвилині Федір Задорожний поставив крапку в матчі, реалізувавши вихід на ворота та зробивши рахунок 5:0.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15

«Динамо» - ДВУФК «Дніпро» - 5:0 (2:0)

03.10.2020. НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо»: 1 Микитенко, 3 Кузьменко, 5 Галич (17 Нестеренко, 43), 18 Захарченко, 23 Бельчиков (16 Вихляєв, 60), 4 Кусий, 8 Подейко (6 Хмельовський, 36), 22 Шевченко (9 Задорожний, 55), 21 Калин (7 Осипенко, 41), 19 Пашко (10 Лобко, 55), 11 Пономаренко (2 Чубов, 52)

Запасні: 71 Суркіс, 12 Кіблицький

Старший тренер: Олексій Дроценко

Голи: Пашко (4), Калин (32), Шевченко (52), Вихляєв (66), Задорожний (70)

Вилучення: Татарчук (66)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер