ДЮФЛУ. U14. ВОДЮСШ (Винниця) - Динамо (Київ) - 0:6

Незважаючи на доволі пізній початок гри, матч проходив за сильної спеки (понад 30 градусів). У таких умовах у першому таймі командам не вдалося показати видовищний футбол. 

До перерви динамівці забили у ворота суперника лише один м’яч, автором якого став Максим Зоренко.  

У другій половині зустрічі перевага «біло-синіх» стала ще більш очевидною та беззаперечною. 

На самому початку тайму класний дальній удар вдався Грохольському, який вийшов на заміну. Далі динамівці відзначалися дублями, причому знову забивали свіжі гравці, які вийшли на заміну. Спершу дубль оформив Микитюк, а наприкінці гри - Григораш. 

Усі ці голи були забиті у схожій манері - після флангових передач. 

У паралельному матчі першого туру нашої групи «Скала» Моршин переграла «Дніпро» з рахунком 3:1. 

Матчі другого туру відбудуться в суботу. «Динамо» о 16:00 зіграє зі «Скалою». 

ДЮФЛУ. U14. ВОДЮСШ (Винниця) - Динамо (Київ) - 0:6

Склад «Динамо»: Косач, Балаба, Сизонюк, Жовтенко (Гусєв), Білоконь, Михайлів (Федоренко), Педченко (Микитюк), Бойченюк (Грохольський), Цілик (Григораш), Зоренко (Гаджимурадов), Дзень (Ванда)

Голи: Зоренко (14), Грохольський (48), Микитюк (59, 63), Григораш (67, 68)

Євген Микитюк: «Перемога завжди для нас важлива. Ми цілий рік йшли до цієї фінальної частини, боролися за право тут зіграти. Вийшли до неї, і тепер головне - не зганьбитися. Сьогоднішній суперник не найсильніший, але він бився проти нас добре. Та й у нас не пішла гра з перших хвилин. Але коли забили, стало легше. Було спекотно, на початку гри ми «задихнулися», але потім «продихались». На другий тайм ми зібралися, і голи посипалися. Тренери в перерві заспокоїли і завели нас. Мої голи можна назвати награними. Мені тренери підказували бігти на 11 метрів, звідти я і забив два голи».

Олексій Дроценко: «Завжди приємно починати фінальну частину чемпіонату з перемоги. Головне - перемога, важливі три очки, а рахунок - другорядний. Але ця перемога не матиме сенсу, якщо в другому турі ми зіграємо невдало. Будемо налаштовуватися на наступний матч. У перерві у нас були перестановки, була розмова з хлопцями, після якої вони додали. Результат на табло. Ми зробили правильні корективи, у другому таймі освіжили склад легкими швидкісними гравцями, що принесло свої плоди. Поки у суперника були сили, вони не давали нам багатьох можливостей для атак. Але у нас більше гравців, які можуть підсилити гру, вийшовши на заміну.

Останню гру першості міста ми провели всього за три дні до початку фінальної частини. Перед тим ми одночасно виступали і в чемпіонаті України, і в чемпіонаті міста, і на турнірах. Так що готувалися ми через ігри, налагоджували взаємодію між гравцями. Але як такої підготовки конкретно до фінальної частини у нас не було. За два-три дні можна щось підкоригувати, але провести цілісну підготовку не вийде. Це наша робота за весь сезон, у тому числі і за зимовий підготовчий період. Те, що ми тренували цілий рік, зараз будемо намагатися втілити в життя на футбольному полі».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер