ДЮФЛУ. U14. «УФК-Метал» - «Динамо» - 0:2

ДЮФЛУ. U14. «УФК-Метал» - «Динамо» - 0:2

Нагадаємо, перша в історії зустріч суперників на рівні U14 відбулася в Києві і завершилася з рахунком 3:1 на користь «біло-синіх». У тій грі доля зустрічі вирішилася протягом останньої десятихвилинки, коли підопічні Сергія Беженара та Євгена Лозинського відзначилися двічі.

До чергового протистояння суперники підійшли з рівним запасом очок – по 9, займаючи сусідні місця в турнірній таблиці – друге і третє. Більше того, «УФК-Метал» знаходився вище в турнірній таблиці завдяки більшій кількості перемог – до зустрічі з «Динамо» в цьому сезоні харків'яни виграли всі свої три домашні матчі. У свою чергу кияни в минулому турі несподівано поділили очки на Нивках із «Чорноморцем».

Однак гра в Помірках розставила все на свої місця. 14-річні динамівці показали клас і реалізували свою перевагу вже в кінці першої половини зустрічі. Обидва м'ячі на рахунку динамівця Губенка. Комфортний заділ дозволив киянам спокійно грати у свій футбол у другому таймі, і команда довела матч до логічної перемоги, зберігши свої ворота на замку.

Завдяки цим трьом очкам «Динамо» вийшло на чисте друге місце в групі 2 Еліт-ліги. На рахунку «біло-синіх» 3 перемоги, 3 нічиї та одна поразка в семи матчах за різниці м'ячів 12:6. Лідирує в групі донецький «Шахтар».

ДЮФЛУ. Сезон 2020/2021. Еліт-Ліга. U14

УФК «Метал» - «Динамо» - 0:2 (0:2)

«Метал»: Романченко, Єлізаров (Гуль, 55), Демба (Матвєєв, 51), Ігнатьєв, Черкес (Співачевський, 65), Махмудов, Шевченко (Тарасов, 65), Осокін, Паляничка (к), Карпізін, Шахноєв (Карбовський, 51)

«Динамо»: Сьомка, Михайленко, Дехтярь, Дорошенко, Варивода, Рибак, Човгаленко, Драган (к), Ільченко, Губенко, Бурлаков (Нгаха)

Голи: Губенко (31, 33)

Попередження: Ігнатьєв (18). Паляничка (51) – Варивода (51)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер