ДЮФЛУ U14 УФК «Дніпро» - «Динамо» - 0:6

ДЮФЛУ U14 УФК «Дніпро» - «Динамо» - 0:6

Під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередніченка динамівці розпочали гру активно і після першої десятихвилинки вже забезпечили собі комфортну перевагу у два м’ячі.

Обидва записав на свій рахунок Матвій Пономаренко, який спочатку скористався помилкою голкіпера, що збирався ввести м’яч у гру ударом від воріт, обікрав його та закотив у порожні ворота, вивівши свою команду вперед. А менш ніж за пять хвилин Матвій відгукнувся на простріл партнера справа та з меж штрафного майданчика в дотик поцілив у ворота. Нарешті, після подачі зі стандарту з району лівого кута штрафного майданчика Пономаренко головою підправив м’яч у сітку, оформивши хет-трик та вийшовши у лідери у списку бомбардирів першості.

Одразу ж ледь не збільшив рахунок Пашко, відгукнувшись на закидання з глибини поля, але вийшло трохи неточно. Ще через кілька хвилин той же Пашко ледь не обіграв голкіпера, який задалеко вийшов із воріт, але нашому гравцю трохи не пощастило. Ще однією помилкою голкіпера скористався Нестеренко після подачі від кутової позначки: Дяченко не втримав м’яч у руках, а наш захисник швидко зорієнтувався в ситуації та відправив його в сітку – 4:0.

У другому таймі розгром суперника продовжив Пашко, який отримав м’яч у штрафному майданчику зліва, змістився до центру, наблизився до воротаря та відправив м’яч над ним. У другій половині зустрічі тренерський штаб киян використав усі заміни. Щойно з’явившись на полі, хорошу можливість відзначитися мав Білоусов, але динамівцю трохи не пощастило. Також Білоусов не скористався і наступним своїм забійним моментом, коли зовсім трохи не влучив у площину воріт після того, як вони були вже майже порожні.

У час, що залишився до фінального свистка, могли відзначитися Лобко і Задорожний, але зробити це метрів із 9-ти вдалося Калину, якого на ударну позицію прекрасною передачею вивів Задорожний – 0:6.

ДЮФЛУ U14. 8-й тур

УФК «Дніпро» - «Динамо» – 0:6 (0:4)

«Динамо»:Суркіс (Микитенко, 51), Бельчиков (Тітов, 51), Галич, Калин, Кузьменко (Іщенко, 51), Кусий (Дідич, 42), Нестеренко (к), Осипенко (Білоусов, 49), Пашко (Лобко, 42), Подейко, Пономаренко (Задорожний, 42).

Голи: Пономаренко (7, 11, 24), Нестеренко (32), Пашко (39), Калин (67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер