ДЮФЛУ. U-14. «Металург» - «Динамо» - 1:2 (+ФОТО, ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U-14. «Металург» - «Динамо» - 1:2 (+ФОТО, ВІДЕО)

Перший тайм видався напруженим та емоційним. Не вистачало лише забитих м’ячів – до перерви рахунок так і залишився невідкритим.

У другій половині зустрічі підопічні Олексія Дроценка та Андрія Фартушняка стали активніше задіювати фланги і невдовзі це принесло результат. До цього моменту наставник уже провів кілька замін у складі, зокрема на полі з’явився новачок «біло-синіх» Нікіла Фернандо, українець, батьки якого родом зі Шрі-Ланки.

Саме його вихід на поле зіграв одну з ключових ролей у перемозі «біло-синіх». На 40-й хвилині його простріл з лівого флангу замкнув Ігор Горбач. За дев’ять хвилин результативна комбінація «біло-синіх» повторилася – ще одна результативна атака лівим флангом, Фернандо знову асистував, а Горбач цього разу відзначився з більш гострого кута.

Вже у компенсований час господарі поля забили гол престижу. Вірніше, динамівці самі собі «привезли» гол. Сталося банальне непорозуміння: Владислав Корінний віддавав пас на голкіпера Андрія Кочергу, а той невдало його прийняв, і м’яч закотився у ворота, лише трохи перетнувши лінію. На щастя, на більше у господарів просто не залишалося часу.

Олексій Дроценко, старший тренер «Динамо» U-14:

- Гра вийшла нервовою, хоч ми і забили два м'ячі. Але на останніх секундах пропустили непотрібний гол. Неоднозначне враження, якісь моменти мені сподобалися, якісь - ні. У першому таймі було багато помилок, втрат, технічного браку. У другому таймі ми трохи перебудувалися, зробили заміни, мали відчутну перевагу, яку реалізували в два забиті м'ячі, а могли забити ще кілька. Результатом матчу ми задоволені, але в якості гри потрібно додавати. Потрібно впевненіше проводити весь матч, а не тільки його фрагменти.

На грі позначився сильний вітер, оскільки м'яч велику кількість ігрового часу був угорі. Ми його намагалися опустити вниз, хоча і штучне поле було жорстке. Все це призвело до того, що було більше боротьби, ніж створення. Але умови для всіх однакові. Потрібно просто грати з перших хвилин так, як ми грали у другому таймі, тоді не буде жодних проблем і нервової кінцівки внаслідок курйозного пропущеного гола. Ми просили хлопців грати вперед, а до голу призвела передача воротареві у площину воріт за вітром на такому полі. Технічна помилка воротаря теж була, але до голу призвело відразу кілька неправильних рішень.

Що стосується Нікіли Фернандо, який вдало вийшов на заміну, ми його помітили в київській команді «Восход» у першості міста. У нього непогані дані, але йому потрібно бути по футбольному трохи нахабнішим, тому що в деяких моментах він грає занадто м'яко. Він віддав дві гольові передачі, посилив гру на фланзі, чого ми від нього і хотіли.

Нікіла Фернандо, гравець «Динамо» U-14:

- У першому таймі наша команда грала непогано, але не було флангової гри. Мене випустили на поле, щоб більше грати через фланги. І ми забили два однакових голи. У мене «робоча» нога - права, але лівою теж граю непогано, і обидві передачі я віддав лівою ногою. Пропустили гол бо допустили помилку, наш гравець віддав незручний пас воротареві. У попередньому матчі, проти «Шахтаря», ми теж допустили помилку на останніх секундах, і замість трьох очок здобули одне.

Мої батьки - емігранти з Шрі-Ланки, а я народився тут. Я грав у команді «Восход», яка виступає у вищій лізі чемпіонату Києва. Я добре себе проявив у грі з «Динамо», мене запросили на перегляд, і ось уже два місяці як я динамівець. Колектив хороший, хлопці дружні. Коли я помиляюся, мені підказують. Мені більше до душі віддавати передачі, ніж забивати голи. Тепер моя мета - потрапити до юнацької збірної. У дорослому футболі мій орієнтир - Андрій Ярмоленко.

ДЮФЛУ. U-14. Вища ліга. Група 2. 4 тур

30.09.2017. Запоріжжя. НТБ «Металург»

ДЮСШ «Металург» - ДЮФШ «Динамо» - 1:2 (0:0)

Склад «Динамо»: Кочерга, Бенедюк (Волковицький, 59), Філатов, Чубатий, Єременко, Мельниченко (Фернандо, 36), Царенко (Александров, 43), Ганжола, Титаренко (Анікєєв, 53), Магаляс (Подоляк, 31), Горбач (Корінний, 57)

Голи: Корінний (60+1, автогол) – Горбач (40, 49)

ФОТОГАЛЕРЕЯ МАТЧУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер