ДЮФЛУ. U-14. «Металіст» - «Динамо» - 0:1

ДЮФЛУ. U-14. «Металіст» - «Динамо» - 0:1

Двома днями раніше команда Андрія Фартушняка і Олександра Стужука розгромила з рахунком 7:0 місцеву команду УФК «Олімпік» і залишилася в Харкові до гри з «жовто-синіми».

Звітна зустріч далася киянам набагато важче. Її долю вирішив єдиний гол, який у першому таймі провів Артем Слюсар. До взяття ворота призвів активний колективний пресинг у виконанні гравців «Динамо» на половині поля «Металіста». Фаридун Давлатов перехопив пас суперника, розібрався відразу з декількома захисниками «Металіста», вискочивши на побачення з голкіпером, однак той зреагував на удар форварда «Динамо» у дальній верхній кут. На щастя, на добиванні першим виявився Слюсар, який на дальній стійці головою переправив м'яч у вже порожні ворота.

Надалі «біло-сині» володіли ігровою перевагою впродовж гри, проте інтрига протрималася до останніх хвилин. Господарі поля за відчутної гучної підтримки самовіддано билися до фінального свистка, але динамівці втримали потрібний результат і вивезли з Харкова ще три очки.

Андрій Фартушняк, старший тренер «Динамо» U-14:

- Сьогодні зіграли якось невпевнено. Ми приїхали до Харкова на три дні, у першому матчі легко обіграли команду харківського інтернату, а ось на матч з «Металістом» вийшли якось розслаблено. Ми намагалися налаштувати хлопців, але, мабуть, десь не вийшло, не допрацювали в цьому аспекті. Батьки сьогодні були галасливі, підганяли хлопців з Харкова вперед. Але це добре, так і має бути. Самим хлопцям набагато цікавіше, коли вболівальники приходять, більше емоцій, азарту. Наша команда трохи втомилася, позавчора гра теж була непроста, незважаючи на рахунок. Була дуже спекотна погода. Вчора ми провели тренування на сонці. Важкий був графік. Підводимо хлопців до фіналу ДЮФЛУ. Щоправда, нам туди ще належить потрапити через стикові ігри. У нас заплановані хороші турніри. Потрібно покращувати фізичні кондиції.

ДЮФЛУ. U-14. «Металіст» - «Динамо» - 0:1

«Металіст»: Чесов, Ільченко, Мартиненко, Мельник, Дудник, Криволапов (Серган), Сиров, Григор'єв, Карабута (Жарков), Борисенко, Кравчук

«Динамо»: Ісаченко, Бенедюк, Чубатий (Буханчук), Хотяшов (Філатов), Єременко (Александров), Ганжола (Волковіцький), Царенко (Титаренко), Мельниченко, Слюсар (Терліпов), Давлатов, Горбач.

Гол: Слюсар (11)

*фото Еліс Вєтрова

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер