ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 1/2 фіналу. УФК-«Карпати» - «Динамо» - 1:1 (по пенальті 5:4)

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 1/2 фіналу. УФК-«Карпати» - «Динамо» - 1:1 (по пенальті 5:4)

Гра відбулася в селі Дерцен поблизу Мукачева Закарпатської області. 

Динамівці мали нагоду відкрити рахунок уже на 4-й хвилині зустрічі, заробивши стандарт неподалік від штрафного майданчика львів’ян ближче до правого флангу. Олександр Драган класною передачею знайшов на лінії воротарського партнера по команді, проте Олександру Білому не вдався удар по воротах з близької відстані. 

Загалом у перші хвилини гри львів’яни переважно оборонялися, часто помилялися через високий пресинг у виконанні динамівців. Кияни ж із перших хвилин багато та різноманітно атакували, били по воротах з різних позицій. Зокрема міг відзначитись голом і Драган, на удар якого з-за меж штрафного голкіпер львів’ян Назар Домчак на 15-й хвилині зреагував із великими складнощами. 

Утім поступово, ближче до завершення тайму, гра дещо вирівнялася та заспокоїлася. 

Коли вже здавалося, що до перерви голів не буде, на останній хвилині першого тайму львів’яни організували швидку результативну атаку. Після фолу в атаці Рибака голкіпер УФК вибив м’яч уперед від свого штрафного майданчика, Данило Пилипчук випередив динамівських захисників, прорвався з мячем до лицевої лівим флангом та прострілив у центр, звідки Максим Смаглій ледь помітним ударом у дотик п’ятою переправив м’яч у ворота. 

З перших хвилин другої 35-хвилинки «біло-сині» затиснули суперника у штрафному майданчику львів’ян, однак ті стримали стартовий натиск киян, відбилися від численних прострілів та ударів. 

Динамівці знову вдалися до високого пресингу. Після одного з перехоплень м’яча Богдан Попов небезпечно бив у площину, однак кіпер УФК з цим ударом упорався. Капітана «Динамо», якому не щастило на вістрі атаки, невдовзі замінив свіжий Дмитро Богданов, який одразу продовжив його справу, завдаючи удари по воротах. Чудовий момент він мав на 50-й хвилині матчу, коли ударом головою з кількох метрів не зміг влучно замкнути навіс зі штрафного Драгана, до якого перейшла капітанська пов’язка. 

Але рахунок зрівняв не він, а інший джокер у складі киян. На 55-й хвилині Даніель Дехтяр з лівого флангу віддав класний діагональний пас на Максима Букатого, той увірвався до штрафного та ударом у дальній кут переграв голкіпера - 1:1. 

Зрівнявши рахунок, підопічні Сергія Беженара продовжували постійно тиснути на ворота суперників. Львів’яни ж намагалися збити темп, часто використовуючи при цьому фоли. Після одного зі стандартних положень поблизу штрафного майданчика «Карпат» момент мав Озимай, однак не переграв воротаря. 

Основний час завершився внічию, тож доля путівки до фіналу вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Львів’яни реалізували всі 5 ударів, а динамівці - лише 4 (Дмитро Варивода влучив у стійку). 

Тож «Динамо» побореться за бронзові нагороди. Суперником киян 21 червня о 16:00 стане дніпровський ДВУФК, який поступився у півфіналі «Шахтарю» з рахунком 1:5.

ДЮФЛУ. U14. Еліт-Ліга. 1/2 фіналу

УФК-Карпати - Динамо - 1:1 (серія пенальті 5:4)

20.06.2021. Село Дерцен. НТБ МФА 

УФК-Карпати: Домчак, Сомгаль, Черненко, Грабовенський, Барило, Резнік, Кондратюк, Гудзь (Дмитришин, 65), Смаглій (Орошкевич, 60), Пилипчук (Кокоденяк, 60), Островка (Комаренець, 52)

Динамо: Мойсеєв - Рибак, Михайленко, Білий, Дехтяр - Озимай (Варивода, 70), Човгаленко, Драган - Губенко (Букатий, 45), Редушко (Бондар, 57), Попов (к) (Богданов, 45)

Голи: Смаглій (35) - Букатий (55)

Попередження: Сонгаль (45), Кондратюк (49) - Рибак (34)

Серія пенальті: Драган (0:1), Резнік (1:1), Білий (1:2), Сомгаль (2:2), Богданов  (2:3), Грабовенський (3:3), Варивода (3:3, стійка), Барило (4:3), Михайленко (4:4), Дмитришин (5:4)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер