ДЮФЛУ. U-14. ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя) – «Динамо» - 0:1

ДЮФЛУ. U-14. ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя) – «Динамо» - 0:1

Зовсім нещодавно цю команду очолив найкращий дитячий тренер України за підсумками минулого року Олексій Дроценко, якому допомагатиме Євген Ястребинський.

Стартовий матч у дитячо-юнацькій лізі, у новенькій формі від нового технічного партнера клубу, компанії New Balance, видався непростим, але переможним для юних динамівців. До слова, матч проходив на штучному газоні заміської бази ФК «Металург».

Хоча за гольовими моментами «біло-сині» мали беззастережну перевагу над господарями поля і могли вирішувати питання задовго до кінця гри. Найкращий момент перед перервою мав Кирило Могилевець – чистий вихід віч-на-віч та удар без шансів для голкіпера – але м’яч зовсім трохи розминувся зі стійкою. Буквально за хвилину потому ледь не відзначився Максим Зоренко.

Свого динамівці все ж домоглися на 55-й хвилині. Після прострілу з лівого флангу Зоренка гол забив Євген Микитюк, який з’явився на полі на початку другого тайму.

Господарі поля відповіли небезпечним пострілом зі штрафного, але, на щастя, м’яч просвистів поруч із дев’яткою. На якийсь момент гравці «Металурга» активізувалися, проте кінець був повністю за киянами – вони мали не одну нагоду, аби зняти всі питання про переможця ще до фінального свистка.

ДЮФЛУ. U14. Вища ліга. Група 2. 1 тур

08.09.2018. Запоріжжя. НТБ «Металург». 100 глядачів

ДЮСШ «Металург» - «Динамо» - 0:1 (0:0)

«Металург»: Каряка, Сосновський, Бруй, Шатов, Куралех, Кравчук, Гончаренко, Криль (Мироненко, 22), Мочулян (Соснов, 65), Видиш, Ситніков (к).

«Динамо»: Косач, Балаба (к), Гусєв, Краснов (Сизонюк, 30), Білоконь, Михайлів (Кузнецов, 45), Могилевець (Микитюк, 41), Бойченюк (Жовтенко, 53), Гаджимурадов (Ванда, 50), Грохольський (Дзень, 41), Зоренко.

Гол: Микитюк (55).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер