ДЮФЛУ U-14. ДЮСШ-15 - «Динамо» – 0:3

ДЮФЛУ U-14. ДЮСШ-15 - «Динамо» – 0:3

Підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського святкували впевнену перемогу з рахунком 3:0. Спочатку Бойченюк віддав хорошу розрізну вертикальну передачу на Зоренка, той увірвався до штрафного майданчика та відправив м’яч у сітку прямо по центру. Через кілька хвилин після проходу Грохольського послідувала передача на дальню стійку, скидання в середину Гаджимурадова та набігання Бойченюка, який завдав влучного удару, замкнувши передачу партнера. У другому таймі остаточний рахунок установив Могилевець: після того, як Зоренко увірвався до штрафного майданчика лівим флангом та зробив простріл у район 11-метрової позначки, Кирило замкнув його в один дотик.

- У нас було багато можливостей відзначитися у першому таймі, зокрема після стандартних положень та флангових передач, – розповів після гри тренер Олексій Дроценко. – Багато з них ми не реалізували. Гра не відзначалася цілісністю, а навпаки, рваним темпом: активні періоди з небезпечними моментами змінювалися затишшям, під час якого ми просто контролювали м’яч, потім знову проводили швидкі атаки. Як на мене, не вистачало певної однорідності, гра не проходила на одному подиху. Були моменти, коли наші гравці допускали брак у передачах, потім знову брали гру під свій контроль. Хотілося б, щоб технічного браку в діях було менше, а думки на футбольному полі – більше.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. 4-й тур

ДЮСШ-15 (Київ) - «Динамо»0:3 (0:2)

«Динамо»: Гринчук, Балаба, Гусєв, Білоконь (Прокопенко, 50), Цілик (Жовтенко, 50), Михалів (Кузнецов, 46), Бойченюк, Микитюк (Могилевець, 42), Гаджимурадов (Григораш, 42), Грохольський (Ванда, 50), Зоренко (Дзень, 46).

Голи: Зоренко (15), Бойченюк (23), Могилевец (55).

Свій наступний матч «Динамо» (U-14) проведе 6 жовтня, коли в рамках 5-го туру зіграє вдома з «Дніпром».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер