ДЮФЛУ U-14. «Динамо» – «Локомотив» – 3:0

ДЮФЛУ U-14. «Динамо» – «Локомотив» – 3:0

Протягом досить тривалого часу нашим хлопцям не вдавалося здолати масований захист суперника, усі три м’ячі було забито в останні п’ять хвилин зустрічі, у тому числі й у компенсований час. До першого взяття воріт призвело стандартне положення: після подачі кутового головою відзначився Гусєв. Через три хвилини Педченко вийшов сам на сам із воротарем та перекинув голкіпера, а остаточний результат установив Прокопенко з пенальті, який було призначено за порушення правил проти Дзеня.

Загалом вихованці ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського володіли ініціативою, створили багато моментів для взяття воріт як у першому таймі, так і по перерві, але в деяких із них підводила точність, в інших заважав поспіх. Динамівці мали всі шанси вирішувати долю зустрічі в першій половині гри, але час ішов, а реалізувати багаточисленні можливості все не вдавалося, це призводило до поспіху та метушні. Та наприкінці поєдинку наша команда дотиснула суперника: варто було забити перший м’яч, як інші два пішли один за одним

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. 7-й тур

«Динамо» - «Локомотив» – 3:0 (0:0)

«Динамо»: Косач, Сизонюк, Гусєв (Прокопенко, 67), Краснов, Білоконь (Балаба, 55), Кузнецов (Михалів, 55), Грохольський, Могилевець, Бойченюк (Педченко, 36), Микитюк (Жовтенко, 60) Гаджимурадов (Дзень, 36).

Голи: Гусєв (65), Педченко (68), Прокопенко (70+1).

Свій наступний матч «Динамо» (U-14) проведе в середу, 24-го жовтня, коли в рамках календарного 8-го туру вирушить у гості до одеського «Чорноморця».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер