ДЮФЛУ. U14. «Чорноморець» - «Динамо» - 0:0 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ. U14. «Чорноморець» - «Динамо» - 0:0 (+ВІДЕО)

Підопічні Сергія Беженара та Євгена Лозинського вирушили до Одеси, де у гостях зустрічалися із місцевим «Чорноморцем». Наша команда у напруженому та бойовому поєдинку зіграла унічию 0:0

Одесити на правах господарів розпочали гру активніше та одного разу ледь не повели у рахунку, але захисники динамівців завадили супернику завдати прицільного удару із меж штрафного майданчика, ще одного разу удар господарів вийшов несильним, і Сьомка забрав м’яч. Потроху наша команда налагодила свою гру, Бурлаков пробив у ближній кут, але м’яч влучив у сітку із зовнішнього боку. Також наша команда створила кілька перспективних моментів після стандартних положень, але у розряд реалізованих вони не перейшли.

Загалом, гра вийшла цікавою, динамічною та з великою кількістю небезпечних моментів та гострих ситуацій. Мабуть, найближчим до взяття воріт після ефектно розіграної комбінації був Ільченко, але м’яч після його удару зовсім трохи розминувся із дальньою стійкою! А завершився тайм штрафним ударом, який заробив Драган, а виконав Дехтяр, втім, небезпеки він у собі не ніс. Тож на перерву команди пішли за нічийного результату 0:0.

Другий тайм наша команда розпочала агресивніше, затиснувши господарів на їхній половині поля. Кияни атакували багато та різноманітно, але завдати прицільного завершального удару не вдавалося. Одного разу у штрафному майданчику впав Коваль, але арбітр розвів руками, вказавши, що пенальті у тому епізоді не призначить. Після цього «Чорноморець» на певний час перехопив ініціативу та створив кілька загроз біля воріт динамівців після стрімких проходів.

Загалом, гра проходила у майже рівній боротьбі – команди по черзі володіли перевагою та обмінювалися гострими моментами. Динамівцям кожного разу не вистачало зовсім трохи – то наші футболісти потрапляли в офсайд, то надійно грав воротар, якого часом страхували захисники. Атакуючі ж гравці одеситів кілька разів намагалися вибігти один на один із нашим воротарем, але у кожному з моментів їх на мить випереджали захисники гостей.

Господарі ускладнили собі завдання здобути перемогу у середині другого тайму, коли другу жовту картку отримав Лютенко та залишив свою команду у меншості. Після цього кияни із подвоєною енергією пішли уперед, заробивши право на небезпечний стандарт із району півкола перед штрафним майданчиком. Але знову господарів виручив воротар, зреагувавши на удар нашого футболіста і перевівши м’яч на кутовий. В останні хвилини кияни влаштували справжню навалу на ворота суперника, але м’яч уперто не хотів летіти у ворота ні після удару Дехтяра, ні після «пострілу» Драгана.

Одесити захищалися самовіддано і змогли зберегти нічийний рахунок 0:0 до самого фінального свистка.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U14 проведе рівно за тиждень, 17-го жовтня. У сьомому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вирушить до Харкова, де зустрінеться із місцевим «УФК-Метал».

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14

«Чорноморець» - «Динамо» - 0:0

10.10.2020. ДЮФШ «Чорноморець»

«Динамо»: 1. Сьомка, 14. Михайленко, 5. Варивода, 2. Рибак (17. Коваль, 40), 4. Дехтяр, 6. Човгаленко, 10. Драган (к), 9. Гайдук (15. Черчукан, 30), 26. Губенко (19. Нгаха, 48), 7. Ільченко, 20. Бурлаков (18. Озимай, 57).

Вилучення: Лютенко (53).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер