ДЮФЛУ U-14. 2-й тур. «Динамо» - «Металург» - 0:0 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ U-14. 2-й тур. «Динамо» - «Металург» - 0:0 (+ВІДЕО)

Обидві команди напередодні перемогли відповідно «Скалу» та ОК ім.Піддубного з однаковим рахунком 2:1, і в разі успіху в очній зустрічі одна з команд могла забезпечити собі місце в півфіналі.

Розуміючи ціну позитивного результату, команди почали зустріч дуже обережно, ніхто не поспішав форсувати події, піклуючись, перш за все, про безпеку власних воріт. У середині першого тайму Демиденко та Половинець обмінялися ударами з-за меж штрафного - надійно зіграли воротарі. Лише під завісу першого тайму динамівці позначили перевагу, міцно заволодівши ініціативою.

Після подачі з кутового фактурний Антон Боль метрів з семи пробивав без перешкод - м'яч прийняв на себе колега-капітан Брусенцев. А через хвилину Трикоз здійснив чудовий прохід в штрафну, але пробити не наважився, віддавши м'яч Волошину. Найкращий бомбардир динамівців вдарив сильно, але прямо у воротаря. А вже в компенсований час все той-самий Трикоз ударом зі штрафного не зміг переграти Домолягу. Продовжуйся тайм не 30 хвилин, а хоч трохи більше, кияни свого б в атаці домоглися, настільки потужно команда провела кінцівку.

Власне, другий тайм став продовженням першого. Запорожці зосередилися на захисті, давши зрозуміти, що нічия в матчі з головним фаворитом турніру їх цілком влаштовує. Час минав, моменти біля воріт Домоляги створювалися, але рахунок залишався незмінним. Віталій Косовський на екваторі тайму замінив відразу трьох гравців. На 48-й хвилині Березанський зі штрафного пробив несильно, але голкіпер не зміг зафіксуват м'яч, дозволивши йому пострибати по лінії воріт. Ще після одного удару зі штрафного, на цей раз від Волошина, воротар уже зіграв бездоганно. У компенсований час Волошин зльоту пробив з 12-ти метрів, але і тут форварду не пощастило, м'яч пройшов вище поперечини.

Фінальний свисток застав киян в атаці, настільки велике у них було бажання перемогти. Тепер завдання виходу з групи «Динамо» буде вирішувати 18 червня в матчі третього туру проти ще однієї столичної команди - ОК ім.Піддубного.

ДЮФЛУ U-14. Фінальний турнір. Група «А». 2-й тур

16.06.2017. м.Моршин, стадіон «Медик». 250 глядачів.

«Динамо» (Київ) - ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя) - 0:0

«Динамо»: Фастов, Боль - кап, Мазур, Бурдак (Оруджев, 46), Ставничий, Трикоз (Бунчуков, 45), Демиденко (Карась, 56), Волошин, Попов (Шокун, 60+1), Березанський, Хрипчук ( Волинець, 49). Тренери: Віталій Косовський, Євген Лозинський.

ДЮСШ «Металург»: Домоляга, Лук'янчук, Брусенцев - кап, Демченко, Лой, Фоменко, Проскура, Козлов (Павлинчук, 31), Туринок, Камишев, Половинець. Тренери: Андрій Максименко, Ігор Конотоповка.

Попереджені: Березанський (60+3) - Павлинчук (60+2).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер