ДЮФЛУ U14. 11-й тур. «Динамо» - «Дніпро» - 4:0

ДЮФЛУ U14. 11-й тур. «Динамо» - «Дніпро» - 4:0

Під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередніченка динамівці впевнено перемогли з рахунком 4:0, причому всі м’ячі були забиті в першому таймі. Дублем відзначився Пономаренко, ще по м’ячу записали на свій рахунок Калин та Пашко.

На початку зустрічі після флангової подачі головою відзначився Пономаренко. Подвоїв рахунок Калин, який замкнув дальню стійку після вдалої подачі від кутової позначки у виконанні Пашка. Згодом гравця «Дніпра» було вилучено після гри рукою у власному штрафному майданчику, а Пономаренко чітко реалізував пенальті. А остаточний рахунок прекрасним ударом установив Пашко.

- У другому таймі ми не забивали, але моментів біля воріт суперника було достатньо, - зазначив після гри тренер «Динамо» U14 Павло Чередніченко. – Також «Дніпро» перелаштувався, і хлопці добре грали. У перерві ми провели ротацію у складі, надавши ігровий час усім футболістам, які були у нашому розпорядженні. Але в наших діях було багато помилок та підводила реалізація. Ми маємо виправлятися та діяти краще.

Тож після 11-ти зіграних турів «Динамо» U14 продовжує лідирувати в турнірній таблиці, щоправда, «Шахтар», який іде другим, має гру в запасі. Найкращий бомбардир першої частини сезону – динамівець Матвій Пономаренко.

Зазначимо, що це був заключний поєдинок для динамівців перед паузою в першості України на зимову перерву. Чемпіонат відновиться у квітні.

ДЮФЛУ U14, 11-й тур

«Динамо» - «Дніпро» – 4:0 (4:0)

«Динамо»: 71.Суркіс (1. Микитенко, 36), 3. Кузьменко, 17. Нестеренко (к) (4. Кусий, 43), 5. Галич, 23. Бельчиков (16. Дідич, 65), 8. Подейко (14. Іщенко, 36), 18. Захарченко, 7. Осипенко (6. Білоусов, 55), 19. Пашко (9. Задорожний, 43), 24. Калин, 11. Пономаренко (13. Тітов, 60).

Голи: Пономаренко – 2, Калин, Пашко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер