ДЮФЛУ U14. 10-й тур. «Шахтар» - «Динамо» - 2:2 (+ФОТО, ВІДЕО)

ДЮФЛУ U14. 10-й тур. «Шахтар» - «Динамо» - 2:2 (+ФОТО, ВІДЕО)

Під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередніченка динамівці в напруженому поєдинку змогли здобути нічию, поступаючись по ходу зустрічі 0:2.

На початку матчу суперник зміг скористатися помилкою в захисті киян та повести в рахунку, а згодом після подачі зі штрафного м’яч влучив у руку одному з гравців нашої команди, і господарі збільшили свою перевагу. Утім, ще до перерви наші хлопці змогли один м’яч відквитати, причому теж із пенальті, який заробив Бельчиков після того, як суперник обійшовся з ним не за правилами у власному штрафному майданчику. А у другому таймі рівновагу дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика встановив Подейко.

- Ми могли забити і третій м’яч, для цього були моменти, - розповідає тренер Павло Чередніченко. – Узагалі, із «Шахтарем» ігри завжди емоційні та напружені. Старшого тренера Олексія Дроценка арбітр навіть вилучив, спочатку показавши йому жовту картку. Початок гри не дуже вдався, а у другому таймі була рівна боротьба, небезпечні моменти створювали обидві команди. Напруга була аж до останніх хвилин матчу.

ДЮФЛУ U14. 10-й тур

«Шахтар» - «Динамо» – 2:2 (2:1)

«Динамо»: Микитенко, Кузьменко, Нестеренко, Галич, Бельчиков, Подейко (Захарченко), Кусий, Осипенко (Іщенко), Калин (Задорожний), Пашко, Пономаренко.

Голи у динамівців: Пашко (з пенальті), Подейко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер