ДЮФЛУ. Фінальний етап U-15. 2-й тур. «Динамо» – «Торпедо-ВУФК» – 5:1

ДЮФЛУ. Фінальний етап U-15. 2-й тур. «Динамо» – «Торпедо-ВУФК» – 5:1

Динамівці традиційно потужно розпочали матч, і доволі швидко повели в рахунку. Дмитрук навісив із правого флангу на дальній кут воротарського майданчика, Цитаїшвілі чи то пробивав, чи то зряче віддавав передачу, й найкращому бомбардиру регулярного чемпіонату (21 м’яч) Ісаєнку залишалося переправити м’яча головою до сітки з двох метрів. А буквально за дві хвилини нашій команді вдалося подвоїти свою перевагу. Ісаєнко до кінця поборовся, наздогнавши м’яча біля лицьової лінії, відпасував до центру, Духан притримав сферу та викотив під удар Мащенку – Вадим розстріляв ворота з п’яти метрів без шансів для голкіпера.

Як і в матчі з «Металістом», навіть ведучи в рахунку, «біло-сині» все одно продовжували диктувати свою гру супернику, при цьому застосовуючи активний пресинг у ті рідкісні моменти, коли м’ячем володіли футболісти «Торпедо-ВУФК». За кілька хвилин Ісаєнко мав можливість оформити дубль, але після його удару головою, замикаючи навіс Сорокіна з лівого флангу, м’яч влучив у стійку. Те, що не вдалося партнерам, утілив у життя Духан. Пройшла атака лівим флангом, удар Ісаєнка з меж штрафного майданчика заблокував захисник, але м’яч відскочив до Максима, який невідпорно пробив повз голкіпера.

Зупинятися динамівці не мали наміру. «Побиття» миколаївців продовжилося на 22-й хвилині. Активний Ісаєнко накрутив суперника на правому фланзі, увійшов до штрафного майданчика й викотив м’яча від лицьової на Сорокіна – останньому залишалося з кількох метрів не влучити в голкіпера, який самотній стояв на лінії воріт.

Пауза, аби футболісти попили води, трохи заспокоїла динамівців. За час, що залишався до завершення першого тайму, «біло-сині» продовжували володіти територіальною перевагою, але вже не так активно йшли вперед. Серед моментів, які заслуговують на увагу, варто відзначити прохід Цитаїшвілі до штрафного майданчика, але Ісаєнку не вистачило лічених сантиметрів, аби замкнути передачу Георгія, та гол Сорокіна, який арбітри не зарахували через положення поза грою у Духана, який і віддавав передачу на Станіслава.

У перерві тренери «Динамо» закликали своїх підопічних не розслаблятися, незважаючи на великий рахунок, адже попереду був цілий другий тайм. Утім, гравці усе одно десь втратили пильність, і вже на першій хвилині пропустили – після подачі з кутового динамівці не встежили за Самчуком, який точно пробив головою. Благо, цей м’яч змусив хлопців зібратися й практично до завершення матчу більше подібного біля власних воріт вони супернику не дозволяли. Але й біля володінь миколаївців не можна сказати, що було гаряче, – безперечно, давалася взнаки спека (і вчорашній матч, і сьогоднішній розпочиналися о 16-й годині, коли стовпчики термометра показували під 30-ть градусів), та й цей поєдинок став другим за два дні, що не могло не позначитися на фізичному стані гравців.

У другому таймі динамівці забили лише один м’яч, але він став окрасою поєдинку. І знову довелося побачити оригінальне виконання стандарту, цього разу з елементами акторської майстерності. Ширіпа заробив штрафний у 23-х метрах від воріт, Цитаїшвілі та Білошевський ввели в оману всіх та відволікли увагу на себе, зіштовхнувшись перед м’ячем, а Сорокін бездоганно пробив над стінкою – сфера влетіла точно в кут воріт, воротар навіть не ворухнувся.

Таким чином, одержавши дві перемоги, динамівці одноосібно очолили групу. Тепер у матчі останнього туру, який відбудеться в середу, 24 червня, їм достатньо буде не програти «УФК-Карпати», аби посісти перше місце та вийти до фіналу.

Фінальний етап. U-15. 2-й тур

«Динамо» – «Торпедо-ВУФК» – 5:1 (4:0).

«Динамо»: 1. Косяков, 2. Дмитрук (19. Сирота, 63), 5. Мельник, 4. Малишкін, 17. Білошевський, 6. Духан (7. Ширіпа, 45), 16. Цитаїшвілі (10. Захаров, 62), 18. Сорокін, 8. Рожко, 22. Мащенко (11. Котов, 56), 9. Ісаєнко (20. Войтюк, 61).

«Торпедо-ВУФК»: 1. Лтайф (12. Якубенко, 66), 6. Василенко В. (16. Зайков, 12), 15. Шаталов, 3. Самчук, 14. Снурніцин (5. Василенко Д., 54), 7. Панченко (18. Сергеєв, 63), 17. Рудий (9. Баграмян, 36), 10. Максименко, 19. Мінін, 8. Коноваленко (2. Грачов, 48), 11. Ступник (4. Ізмалков, 42).

Голи: Ісаєнко (6), Мащенко (8), Духан (18), Сорокін (22, 59) – Самчук (36).

Попереджені: Войтюк (61) – Мінін (46).

* фото chernomorets.odessa.ua

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер