ДЮФЛУ (фінальна стадія). U-17. «Динамо» – «Інтер» (Дніпропетровськ) – 2:1

ДЮФЛУ (фінальна стадія). U-17. «Динамо» – «Інтер» (Дніпропетровськ) – 2:1

Фактично гарантувавши собі вихід до наступного етапу ще в поєдинку із СДЮШОР з Ужгорода, матч проти «Інтера» міг дати відповідь лише на одне питання: з першого чи другого місця в групі наша команда піде далі. І все ж, незважаючи на підсумкову перемогу, «біло-сині» фінішували другими.

Серед нечисленних глядачів на стадіоні СКА були ВІП-гості. Були присутні тут новий наставник «Динамо» (U-19) Олексій Герасименко, який, до слова, відвідав уже третю гру «Динамо» (U-17) поспіль. Подивитися у справі за власним сином приїхав і вже екс-наставник «Динамо-2» Андрій Гусін.

Що стосується безпосередньо матчу, то, відверто кажучи, те, що відбувалося на полі, викликало нудьгу в уболівальників. Перші натяки на небезпеку біля яких-небудь воріт з'явилися лише на 10-й хвилині матчу, але ані Гусіну, ані Саламаха не вдалося завдати акцентованих ударів. А ось захисник «Динамо» Приймак був куди більш успішнішим за своїх партнерів. Опинившись спритнішим за всіх після навісу з лівого флангу, Владиславу вдалося пробити по воротах. Захисники, намагаючись вибити м'яча, знову віддали його Приймаку, який із лінії воротарського майданчика поцілив спочатку в поперечину, а потім й у ворота. Так рахунок став 1:0.

На 30-й хвилині, коли точилася рівна боротьба з мінімумом моментів, гравець «Інтера» отримав червону картку. Причина такого рішення рефері підкат ззаду в ноги Циганкову. За цей фол Нікітін отримав гірчичник, який став для нього другим за три хвилини! Здавалося б, опинившись у більшості, динамівці підуть уперед, але не так сталося, як гадалося.

Що стосується другого тайму, то за моментами й видовищністю він завершився доволі рано. На 45-й хвилині гравець «Інтера» завдав удару зі штрафного. М'яч, влучивши у стійку, відлетів прямо на голову Шерефетінову, який без проблем спрямував його до сітки. Буквально в наступній же атаці «біло-сині» знову вийшли вперед зусиллями Приймака. Цього разу він відгукнувся на простріл справа від Циганкова – 2:1. Єдиний реальний шанс змінити рахунок у час, що залишився, мав Бесєдін, але на його удар у лівий нижній кут дивом зреагував воротар. Ось, власне, і все.

Як підсумок – мінімальна, нехай і не найяскравіша, перемога «Динамо» з рахунком 2:1.

Олексій ДРОЦЕНКО (старший тренер «Динамо» U-17):

«Грали потворно. Установку на гру не виконав ніхто. Якщо в мене немає претензій до центральних захисників, то до решти – дуже великі! І за настроєм, і за самовіддачею. Ми перемогли – це добре, але при цьому продемонстрували гру дуже поганої якості.

Так, існує і проблема з результативним форвардом. Якесь пересування та старання є, але цього замало. Потрібно працювати. А якщо ти не доводиш це до автоматизму, діючи як складеться, потім усе позначається на грі.

Наступний матч граємо проти львівського спортивного інтернату. Це дуже хороша команда, організована. До того ж господарі. Якщо хлопці зроблять правильні висновки та зрозуміють, чого ми з Юрієм Дмитруліним хочемо від них, то буде хороша гра, в якій ми будемо боротися за результат».

Владислав ПРИЙМАК (захисник «Динамо» U-17):

«Тренер сказав, що ми не виконали його установку. Я з ним повністю погоджуюсь, адже жоден із наших футболістів не грав так, як від нього вимагалося. Потрібно скоріше забути цей матч та налаштовуватися на львівський УФК.

У нас у команді багато високих футболістів. Тренер завжди говорить підключатися до атаки під час стандартних положень. На тренуваннях ми часто відпрацьовуємо цей компонент. Дуже приємно, що я зміг забити за «Динамо» у фіналі ДЮФЛУ. До того ж обидва м'ячі стали для мене першими в «біло-синій» футболці. Попереду ще два матчі. Спробую забити ще й проявити себе з найкращого боку».

Фінальний турнір ДЮФЛУ. U-17. Група «А». 3 тур

04.07.2013. Львів. Стадіон «СКА». 100 глядачів

«Динамо» – «Інтер» (Дніпропетровськ) – 2:1 (1:0)

«Динамо»:
1. Юрій Камінський, 2. Андрій Нестеренко (к), 18. Богдан Душин, 5. Владислав Приймак, 17. Олег Іродовський, 6. Андрій Гусін (41, 22. Артем Бесєдін), 11. Денис Норенков (60, 13. Богдан Денега), 9. Віктор Циганков (55, 10. Владислав Любко), 21. Данило Книш, 19. Данило Саламаха (53, 7. Олександр Куканьков), 15. Ігор Яровий (63, 4. Павло Федосов).

«Інтер»: 32. Олександр Скаморін, 2. Ілля Горбунов, 3. Юрій Антонов (к), 13. Максим Михайлов, 24. Роман Вороний (52, 9. Роман Срібний), 8. Максим Нікітін, 18. Василь Адаменко, 17. Богдан Юрков (30, 21. Дмитро Варушко), 10. Іван Легкодух (29, 23. Станіслав Шерефетінов), 6. Богдан Панов (75, 14. Костянтин Сидоренко), 11. Дмитро Крінько (68, 19. Ілля Ларін).

Голи: Приймак (12, 47) – Шерефетінов (45);

Попереджені: Бесєдін (50) – Нікітін (28), Ларін (80+3);

Вилучений: Нікітін (30, повторне попередження).

Турнірна таблиця в групі «А» після двох турів:

Команда

Матчі

Перемоги

Нічиї

Поразки

Забиті

Пропущені

Очки

  1. «Шахтар» (Донецьк)

3

2

1

0

8

0

7

  1. «Динамо» (Київ)

3

2

1

0

7

3

7

  1. СДЮШОР (Ужгород)

3

1

0

2

4

10

3

  1. «Інтер» (Дніпропетровськ)

3

0

0

3

1

7

0

 

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер