ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U17. УФК «Метал» - «Динамо» - 2:4

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U17. УФК «Метал» - «Динамо» - 2:4

Обидві команди почали гру активно, обмінюючись атаками на зустрічних курсах. Однак поступово «біло-сині» захопили ініціативу, що призвело до доволі швидкого гола. На 11-й хвилині Юліан Білоусов зіграв у стінку з партнером по команді, після чого увірвався до штрафного майданчика суперника лівим флангом і лівою ногою вколотив м'яч у ближню дев'ятку.

У середині тайму харків'яни змогли відвести гру від своїх воріт і зрівняли рахунок. Після прострілу з лівого флангу Ісаченко зіграв на виході, м'яч відскочив до суперника, однак під його удар підставився захисник. Але повторний удар Микити Меха виявився влучним – 1:1.

Нічийний рахунок протримався недовго. Динамівці швидко відновили свою перевагу. На 32-й хвилині Фаридун Давлатов влучним ударом головою замкнув на дальній стійці навіс із кутового з лівого флангу. А за кілька хвилин Юліан Білоусов накрутив кількох суперників на лівому фланзі, увірвався до штрафного харків'ян і відкотив м'яч на Владислава Приходька, який з розвороту відправив м'яч у дальній кут – 1:3.

Ледве розпочався другий тайм, як «біло-сині» забили знову. Цього разу філігранний удар вдався Владиславу Ганжолі, який з лінії штрафного відправив м'яч від стійки в нижній кут.

За кілька хвилин арбітр призначив пенальті у ворота «Динамо». Андрій Кравчук переграв ударом з 11 метрів Ісаченка, після чого харків'яни намагалися відігратися. Однак динамівці спокійно довели зустріч до перемоги, завдяки якій «Динамо» випередило «Шахтар» на два очки і вийшло на друге місце в турнірній таблиці. Попереду – ДВУФК «Дніпро», який випереджає киян на одне очко.

УФК-Метал - Динамо - 2:4 (1:3)

УФК-Метал (стартовий склад): Блаженко, Хотяшов, Рустамов, Сахно, Кравчук, Дудник, Мєх, Смирнов, Шапкін, Мельник, Дехнич.

Динамо: Ісаченко (к), Анікєєв (Канаєв), Вовковицький, Філатов, Ромасюк (Сізонюк, 57), Михайлів Ганжола, Кілєвий (Янчишин), Давлатов, Приходько (Пастух, 58), Білоусов (Уваров, 66)

Голи: 0:1 - Білоусов (12), 1:1 - Мєх (26), 1:2 - Давлатов (32), 1:3 - Приходько (37), 1:4 - Ганжола (49), 2:4 - Кравчук (51, з пенальті)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер