ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U17, 4-й тур. «Динамо» - МФА «Мукачево» - 3:1

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U17, 4-й тур. «Динамо» - МФА «Мукачево» - 3:1

Старша вікова категорія «Динамо» U17 (футболісти 2004 року народження) вдома приймали МФА «Мукачево». Динамівці впевнено перемогли із рахунком 3:1. 

Підопічні аргентинського фахівця Гільєрмо Самсо на полі дитячої бази «Динамо» на Нивках активно увійшли в гру та вже на перших хвилинах могли відзначитися, але м’яч пролетів повз дальню стійку. Крок за кроком кияни підбиралися до воріт суперника. Здорово із середньої відстані пробивав Пастух, але воротар мукачівців зреагував, перевівши м’яч на кутовий. Динамівці регулярно створювали загрозу біля воріт суперників, одного разу м’яч навіть влучив у стійку після удару Давлатова, тож здавалося, що забитий м’яч був питанням часу.

І наша команда скоро його забила: після подачі від кутової позначки відзначився Михалів, який завдав хорошого удару головою повз воротаря та вивів свою команду уперед. Надалі команди поперемінно володіли м’ячем, гості грали другим номером, організовуючи небезпечні контратаки. У ході однієї з них ледь не забив Сньозик, але м’яч пролетів трохи вище поперечини. Натомість свій момент динамівці реалізували набагато ефективніше: Давлатов отримав м’яч у штрафному майданчику, пройшов між двох захисників, зблизився із воротарем та вразив дальній кут.

Незадовго до свистка на перерву мукачівці змогли скоротити відставання у рахунку, коли Климковський прорвався до воріт, розвернувся та метрів з 12-ти вразив дальній кут воріт – 2:1. З тим команди і пішли на перерву.

У другому таймі теж більше атакували динамівці, але гості намагалися перекривати вільні зони, та не підпускали наших футболістів занадто близько до власних воріт. Тому господарі вирішили використовувати дальні удари, і перший же з них приніс успіх та став результативним: партнер вивів до воріт Уварова, і той пробив з-за меж штрафного майданчика точно у дальній кут воріт, збільшивши перевагу своєї команди.

Надалі на полі було багато боротьби, а ось реальних загроз для взяття воріт обидві команди не створили. Гравці МФА «Мукачево» відзначилися дальніми та неточними ударами, динамівці ж розігрували свої атаки до вірного, але у завершальній стадії нашим гравцям трохи бракувало влучності. Наприкінці зустрічі гості залишилися у меншості, коли другу жовту картку отримав Полтавець та був вилучений з поля. Але до фінального свистка втілити свою чисельну перевагу у ще один забитий м’яч динамівцям не вдалося.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок «Динамо» U17 проведе за тиждень, 24-го квітня, коли вирушить у гості до Львова, де зустрінеться із місцевою ДЮСШ «Карпати».

ДЮФЛУ. U17. Еліт-ліга. Другий етап. 4-й тур

«Динамо» - МФА «Мукачево» - 3:1 (2:1)

17.04.2021. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо»: 1. Ісаченко, 21. Пономаренко (6. Анікеєв, 85), 16. Канаєв, 20. Павленко, 17. Чубатий, 15. Михайлів, 19. Пастух, 22. Подоляк, 10. Давлатов (9. Ганжола, 71), 14. Приходько (5. Кілєвий, 69), 18. Уваров (11. Білоусов, 81).

МФА «Мукачево» (стартовий склад): 1. Усенко, 6. Воробей, 11. Вербицький, 5. Ніколішин, 8. Сергієнко, 15. Воропнєв, 7. Лявинець, 25. Кіпруха, 34. Поліщук, 99. Климковський, 9. Сньозик.

Голи: Михалів (16), Давлатов (32), Уваров (56) – Климковський (41)

Попереджений: Полтавець (65)

Вилучений: Полтавець (82).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер