ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U16. УФК «Карпати» - «Динамо» - 1:2

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U16. УФК «Карпати» - «Динамо» - 1:2

Динамівські команди вікової категорії U16 (футболісти 2005-го року народження) та U14 (футболісти 2007-го р.н.) вирушили в гості до львівського УФК «Карпати». Ігри відбулися на штучному полі місцевого Училища фізичної культури. Першими на поле вийшли старші динамівці під керівництвом Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка, які в першому турі на виїзді перемогли ДВУФК «Дніпро» з рахунком 3:2.

У перші хвилини на полі тривала рівна боротьба, команди боролися за володіння м’ячем та ініціативу. Гра проходила переважно в середині поля. Перший удар по воротах завдали господарі – м’яч пролетів поруч зі стійкою. Кияни відповіли небезпечним штрафним ударом у виконанні Маткевича – м’яч прийняла на себе поперечина! Згодом хороший удар із меж штрафного майданчика вдався Кремчаніну – воротар на місці. Перспективно прокидав собі м’яч на хід Зоренко з подальшим ударом – вийшло не сильно та в руки голкіперу. Не відсиджувалися біля власних воріт і львів’яни – Косачу кілька разів довелося вступати у гру після ударів суперника з різних позицій.

Стрімкі прориви динамівців до воріт гравці УФК «Карпати» були змушені зупиняти ціною фолів, але штрафні удари призначалися не занадто близько до чужих воріт, а з подачами до штрафного майданчика справлялися захисники. Проходи Зоренка правим флангом теж продовження не отримували. Після зіткнення із суперником у чужому штрафному майданчику на газоні опинився Кремчанін, але свисток арбітра промовчав, тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Другий тайм теж розпочався із небезпечного удару господарів – м’яч пролетів у сантиметрах над поперечиною воріт Косача. Стримавши стартовий натиск суперника, гості перемістили гру на чужу половину поля. Незабаром одна із численних атак нашої команди привела до забитого м’яча: на ударній позиції трохи лівіше від центру воріт опинився Дзень, який з меж штрафного майданчика спрямував м’яч повз воротаря.

Але менше, ніж через 10 хвилин львів’яни змогли зрівняти рахунок: після подачі від кутової позначки головою відзначився Ломницький. Після пропущеного м’яча динамівці з подвоєною енергією пішли вперед, але флангові простріли та навіси блокувалися господарями. УФК «Карпати» були близькими до того, аби відзначитися вдруге, коли м’яч метушився по штрафному майданчику киян, і нашій команді далеко не одразу вдалося його вибити.

Вже у компенсований час зусилля нашої команди були винагородженні у вигляді пенальті, який заробив Микитюк. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Кремчанін, принісши перемогу своїй команді, адже невдовзі після того, як господарі розвели м’яч у центрі поля, прозвучав фінальний свисток.

Нагадаємо, свій наступний матч «Динамо» U16 проведе за тиждень, 10-го квітня, коли вдома прийматиме донецький «Шахтар».

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. Другий етап. 2 тур

УФК «Карпати» - «Динамо» - 1:2 (0:0)

3.04.2021. Львів. Училище фізичної культури

УФК «Карпати» (стартовий склад): 1. Вакулик, 17. Ілюхін, 4. Савчин, 5. Ломницький, 8. Катрич, 17. Рожко, 6. Шах, 9. Девич, 19. Скороход, 2. Ніколаєв, 18. Гереш.

«Динамо»: 1. Косач, 20. Гусєв, 18. Сизонюк (к), 14. Білоконь, 17. Цілик (26. Василець, 53), 7. Бойченюк (5. Федоренко, 53), 24. Янчишин, 9. Маткевич (11. Грохольський, 51), 10. Зоренко (16. Кролевець, 80), 13. Кремчанін, 2. Дзень (8. Микитюк, 76).

Голи: Ломницький (61) – Дзень (52), Кремчанін (80+1, з пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер