ДЮФЛУ. Еліт-Ліга. U16, 6-й тур. «Динамо» - ДВУФК «Дніпро» – 4:0

ДЮФЛУ. Еліт-Ліга. U16, 6-й тур. «Динамо» - ДВУФК «Дніпро» – 4:0

Вони мали пройти, як зазвичай, у суботу, але були перенесені через свято Великодня. У рамках цього туру динамівські команди U16 та U14 вдома приймали однолітків із Дніпровського вищого училища фізичної культури (ДВУФК). Першими на поле дитячої клубної бази на Нивках вийшли старші динамівці під керівництвом Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка. Нагадаємо, матч першого кола між цими командами, який відбувся у Дніпрі, завершився мінімальною перевагою киян із рахунком 3:2.

У звітному ж поєдинку теж сильнішими виявилися динамівці, які перемогли із рахунком 4:0, забивши одного разу до перерви та ще три м’ячі у другому таймі. Дублем відзначився Кремчанін, ще по одному м’ячу записали на свій рахунок Янчишин та Зоренко. Це був принциповий матч сусідів по турнірній таблиці, адже ДВУФК «Дніпро» іде на другому місці та у разі перемоги міг скоротити відставання від динамівців і у майбутньому продовжити боротьбу за першу сходинку. Тож нашій команді було важливо цього не допустити та не дозволити дніпрянам здобути очки у очній зустрічі.

У першому таймі господарям вдалося забити лише одного разу, коли одну із численних атак своєї команди влучним ударом завершив Янчишин. Наша команда мала нагоду закріпити свою перевагу ще у першому таймі і навіть забила м’яч незадовго до свистка на перерву, але взяття воріт було скасоване через офсайд. У другому таймі красивий м’яч дальнім ударом після розіграшу стандартного положення забив Кремчанін, далі той же Кремчанін оформив дубль, а крапку у матчі поставив після подачі кутового Зоренко, встановивши остаточний рахунок 4:0 на користь динамівців.

Що стосується суперника, у другому таймі за рахунку 3:0 на користь господарів, гості теж провели кілька стрімких та небезпечних атак. Зокрема, мав місце вихід один на один із нашим воротарем, але Косач зіграв до кінця та ліквідував загрозу. А також суперник міг забивати головою після хорошої флангової подачі. Втім, реалізувати свої нагоди та забити бодай один м’яч дніпрянам так і не вдалося.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках другого етапу  Еліт-Ліги ДЮФЛ «Динамо» U16 проведе у суботу, 8-го травня, коли у 7-му турі вдома прийматиме львівський УФК «Карпати».

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. Другий етап. 6 тур

«Динамо» - ДВУФК «Дніпро» - 4:0 (1:0)

29.04.2021. Київ. НТБ «Динамо» на Нивках

«Динамо»: 1. Косач, 20. Гусев, 3. Балаба, 18. Сизонюк (к), 22. Прокопенко (14. Д.Білоконь, 53), 9. Маткевич (11. Грорхольський, 48), 26. Василець (7. Боченюк, 25), 24. Янчишин (19. Мітько, 53), 13. Кремчанін (5. Федоренко, 77), 2. Дзень (4. Корольов, 65), 10. Зоренко (16. Кролевець, 72).

ДВУФК «Дніпро»: 12. Альчинський, 13. В.Білоконь, 14. Назаренко, 20. Пронько, 22. Лисенко (к), 24. Чернозуб, 16. Курупко (3. Гузєєв, 46), 19. Карпусь (17. Ткаченко, 74), 6. Войцеховський, 8. Крецул (11. Бойко, 51), 9. Панченко.

Голи: Янчишин (11), Кремчанін (45, 61), Зоренко (52).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер