ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. УФК «Метал» - «Динамо» - 2:4

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. УФК «Метал» - «Динамо» - 2:4

В очному поєдинку суперники вирішували, хто з них завершить осінню частину сезону на першому місці в турнірній таблиці. Перед грою «Метал» випереджав «Динамо» на три очки. На одне очко від лідера відставав «Шахтар», який зіграв уже десять матчів.

Гра відбулася на стадіоні «Динамо-Арена», оснащеному штучним покриттям, за температури, близької до 0°C.

До умов швидше адаптувалися господарі поля, які розпочали зустріч активніше і більше контролювали м'яч у стартові хвилини. На 14-й хвилині харків'яни відкрили рахунок, коли на простріл із правого флангу встиг Кирило Дегтяр, з лінії воротарського переправив м'яч до сітки.

Але вже за чотири хвилини рахунок зрівнявся. «Біло-сині» відзначилися у швидкій атаці. Класний сольний прохід вдався Матвію Пономаренку, який завершив свій рейд потужним ударом із гострого кута.

За рівного рахунку на полі тривали футбольні «гойдалки», обидві команди мали моменти для взяття воріт. Харків'яни свій не використали на 25-й хвилині – ворота киян врятував Богдан Микитенко. А ось гості свій момент реалізували – на 32-й хвилині після прострілу з правого флангу м'яч ледь не залетів у ворота, проте від голкіпера відскочив до Пономаренка, який добив м'яч у сітку, перегравши воротаря, й оформив дубль - 1:2.

На останній хвилині тайму харків'яни отримали шанс зрівняти рахунок. Арбітр призначив пенальті у ворота «Динамо». 11-метровий реалізував найкращий бомбардир групи, центрфорвард харків'ян Єгор Красніков.

Другий тайм розпочався в напруженій боротьбі. Обидві команди створювали моменти для вирішального м'яча. Команда Олексія Дроценка проводила класні швидкі атаки, кожна з яких несла загрозу воротам «Металу». Гру киян посилив вихід на поле Кирила Осипенка.

На 51-й хвилині після його удару і сейву воротаря Пономаренко добив м'яч до сітки, проте арбітри зафіксували положення поза грою. Ще один гол киян, і також через офсайд, скасували через кілька хвилин, коли Калин ефектним ударом із кута штрафного перекинув голкіпера. Однак динамівці все ж добилися свого. Автором третього м'яча став Осипенко, який добив м'яч до сітки після того, як ворота харків'ян розстрілював Пашко.

А в компенсований час джокер киян Осипенко забив другий м'яч. Він перехопив невдалий пас голкіпера «Метала» і відправив м'яч йому «за комірець».

Перемога з рахунком 4:2 вивела «Динамо» на перше місце в турнірній таблиці за рівності очок з «Металом».

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. 8 тур

УФК «Метал» - «Динамо» - 2:4 (2:2)

УФК Метал (стартовий склад): Ворохов, Бондаренко, Приходько, Вернатус, Цвіренко, Синчук, Влага, Романцов, Дегтяр, Кайдалов, Красніков.

«Динамо»: Микитенко, Галич, Захарченко, Нестеренко (к), Кузьменко, Кусий, Іщенко (Хмельовський, 57), Пашко (Чубов, 70+2), Шевченко (Осипенко, 46), Калин (Лобко, 64), Пономаренко

Голи: 1:0 - Дегтяр (14), 1:1 - Пономаренко (18), 1:2 - Пономаренко (32), 2:2 - Красніков (35+1, з пенальті), 2:3 - Осипенко (56 ), 2:4 - Осипенко (70+2)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер