ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. МФА «Мункач» - «Динамо» - 0:6

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. МФА «Мункач» - «Динамо» - 0:6

Динамівці вважалися явними фаворитами цього протистояння і протягом усіх 70-ти хвилин гри не дозволили ні на хвилину засумніватися у своїй перевазі над гравцями МФА.

До середини першого тайму господарі поля стримували атаки динамівців тільки завдяки самовідданій грі воротаря і ціною фолів, проте незабаром поплатилися за грубу гру. На 20-й хвилині кияни заробили штрафний удар у півколі перед штрафним майданчиком МФА. Небезпечний стандарт узявся виконувати Кирило Пашко і зробив це бездоганно, пробивши без шансів для воротаря МФА Ліхоти.

VAS-9991

А за десять хвилин «біло-сині» подвоїли свою перевагу на табло, розігнавши класну швидку атаку. Осипенко, прийнявши м'яч у центральному колі, різко прискорився в напрямку до воріт суперника і віддав пас на лівий фланг на хід Пашку. З ударом Кирила з кута штрафного Ліхота впорався, однак на добиванні першим опинився Владислав Калин.

Динамівці довели рахунок до розгромного вже на самому початку другого тайму. І знову ключову роль у гольовій атаці зіграв Кирило Осипенко, який вертикальним пасом вивів Пашка на ударну позицію, і той метрів із 10-ти в один дотик розстріляв ворота. 

VAS-0379

«Біло-сині» і не думали зупинятися на досягнутому і грали у своє задоволення. На 59-й хвилині кияни двічі вдало вступили у відбір на чужій половині поля. Пашко відібрав м'яч поблизу від штрафного майданчика суперника і завдав удару по воротах із середньої дистанції. Голкіпер удар парирував, але на добиванні вдало зіграв Федір Задорожній.

VAS-0294

Повне домінування динамівців над суперником дозволило Олексію Дроценку провести ряд замін. На поле вийшов навіть запасний воротар Сергій Кіблицький, замінивши В'ячеслава Суркіса. Утім, біля воріт «Динамо» в цей день було дуже спокійно, чого не скажеш про протилежні ворота.

VAS-0317

Особливо спраглим до голів виявився Олександр Шевченко, який вийшов на заміну. На 63-й хвилині він довів рахунок до 5:0 на користь «Динамо» - саме з таким рахунком завершилася зустріч команд у першому колі. Шевченко ударом у дотик реалізував швидку вертикальну атаку, яка розгорнулася після чергового перехоплення м'яча. Асистував Олександру головний диригент команди Осипенко.

VAS-0403

А на останній хвилині зустрічі динамівці перевершили свій переможний результат першого кола, забивши шостий м'яч. Віталій Лобко прорвався з м'ячем по штрафному майданчику МФА правим флангом і прострілив на дальню стійку на Шевченка, який ударом у дотик оформив дубль. 

Розгромивши чергового суперника, «Динамо» U15 продовжує впевнено лідирувати у своїй групі. 

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. Група А2

МФА «Мункачі» - «Динамо» - 0:6 (0:2)

22.05.21. Село Дерцен, НТБ «Мункач»

«Динамо»: 71 Суркіс (12 Кіблицький, 67), 18 Захарченко, 14 Іщенко (5 Галич, 56), 3 Кузьменко, 20 Мариновський (23 Бельчиков, 62), 6 Хмелевський (17 Нестеренко, 58), 7 Осипенко, 16 Білий (22 Шевченко, 43), 19 Пашко, 21 Калин (9 Задорожній, 48), 11 Пономаренко (10 Лобко, 52)

Голи: Пашко (20, 39), Калин (30), Задорожній (59), Шевченко (63, 69)

Попередження: Геру (65), Штефанко (67) - Захарченко (66)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер