ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. «Динамо» - «Шахтар» - 2:1

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. «Динамо» - «Шахтар» - 2:1

Складнощів командам додавало мокре поле, яке залишив по собі дощ, що лив у Києві з самого ранку. Утім, суперники швидко адаптувалися до слизького покриття та продемонстрували високі швидкості, непоступливу боротьбу на кожній ділянці поля та розсип гострих моментів.

Першими мети досягли динамівці: на 15-й хвилині Владислав Калин, отримавши м’яч у центрі поля, розігнав атаку центральною зоною та, обігравшись із партнером, сам її результативно завершив, пробивши повз воротаря “гірників” - 1:0!

Дуже близькими до того, щоб збільшити рахунок на користь киян, були Матвій Пономаренко (його постріл із гострого кута парирував голкіпер Кессель) та Кирило Пашко (заблокував захисник гостей).

Мали свої шанси й донеччани, які виходили в контратаки, однак у рамці воріт “Динамо” надійно діяв В’ячеслав Суркіс, фіксуючи м’яч після ударів суперників.

Ігровий снаряд побував у воротах “біло-синіх” лише після 11-метрового, призначеного арбітром після того, як двоє оборонців нашої команди взяли в “коробочку” свого візаві. Рахунок ударом із пенальті зрівняв Богдан Будко.

Проте невдовзі динамівці знову вийшли вперед, завдяки другому голу Влада Калина на останній хвилини першого тайму (нагадаємо, вікова категорія U15 проводить два тайми по 35 хвилин). “Гірники” не дозволили завдати удару по воротах Пономаренку, але коли м’яч потрапив до ніг Калину, той знову був точним! 

Після перерви гравці “Шахтаря”, яким потрібно було відіграватися, намагалися більше контролювати м’яч і атакувати, однак динамівці демонстрували високий пресинг і вдало перекривали вільні зони, а якщо справа й доходила до ударів по наших воротах, то злагоджено та безпомилково діяли лінія оборони і голкіпер “біло-синіх”. У свою чергу, і динамівці виходили в швидкі атаки та створили більш ніж достатньо моментів, щоб встановити впевнену перевагу в рахунку, однак дещо підводила точність у завершальній фазі атак. 

Усі голи в принциповому протистоянні залишилися в першому таймі - 2:1 на користь киян! Здобувши три очки, динамівці 2006 року народження наблизилися у клубному заліку до однолітків із “Шахтаря” на відстань двох балів, маючи матч у запасі.

ДЮФЛУ. U15. Еліт-ліга. 9-й тур

“Динамо” - “Шахтар” - 2:1 (2:1)

31.10.2020. Київ. НТБ ДЮФШ “Динамо”

“Динамо”: 71. Суркіс, 4. Кусий, 17. Нестеренко, 18. Захарченко, 3. Кузьменко, 14. Іщенко, 7. Осипенко (2. Чубов, 58), 19. Пашко, 22. Шевченко (23. Бельчиков, 48), 21. Калин, 11. Пономаренко.

“Шахтар”: 1. Кессель, 4. Бакай, 3. Данилюк, 2. Руденко, 5. Лебедєв, 6. Сметана, 8. Будко, 17. Цуканов (Максимов, 63), 7. Новокрещенов, 11. Видиш, 9. Головачов.

Голи: Калин (15, 35) - Будко (33, пен.).

Попередження: Осипенко (45) - Данилюк (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер