ДЮФЛУ «Динамо» U-17 удома розгромило «Чорноморець» 8:0

ДЮФЛУ «Динамо» U-17 удома розгромило «Чорноморець» 8:0

Випускна група динамівської ДЮФШ U-17 (футболісти 2002-го року народження) вдома приймала одеський «Чорноморець». Підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна не залишили супернику шансів, перемігши його з розгромним рахунком 8:0. Перший м’яч наша команда провела приблизно на 20-й хвилині першого тайму, і надалі наших хлопців було не зупинити. Причому забивати вони могли значно більше, ніж 8 мячів, зокрема, у першому таймі Ванат не реалізував пенальті, який було призначено за порушення правил проти його партнера Кузика в чужому штрафному майданчику.

Протягом усієї зустрічі наша команда володіла повною перевагою, і гра йшла до першого гола. Динамівці показали красивий комбінаційний футбол, «Чорноморець» же діяв в основному від оборони.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. 8-й тур

«Динамо» - «Чорноморець» - 8:0 (3:0)

«Динамо»: Ігнатенко (Червінський, 46), Забарний (Гук), Вівчаренко, Скорко, Кузик (Голоколосов), Бражко, Глушач (Сологуб), Ісадченко, Рязанцев (Гладковський), Блізніченко (Велетень), Ванат.

Голи: Глушач, Ісадченко, Ванат-2, Скорко, Рязанцев, Гладковський, Велетень.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U-17 проведе в неділю, 28-го жовтня, коли в рамках календарного 9-го туру завітає до Дніпра, де зустрінеться з місцевим УФК «Дніпро».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер