ДЮФЛУ. «Динамо» U-15 здобуло три очки у домашньому матчі з «Дніпром»

ДЮФЛУ. «Динамо» U-15 здобуло три очки у домашньому матчі з «Дніпром»

Гра проходила на полі з синтетичним покриттям дитячої бази «Динамо» на Нивках і завершилася перемогою підопічних Євгена Лозинського та Олександра Стужука з рахунком 2:0. Комфортну перевагу наша команда забезпечила собі ще в першому таймі. Спочатку Назар Волошин з передачі Микити Шапаренка вивів свою команду вперед, а згодом Давид Оруджев асистував Кирилу Попову, який і встановив остаточний рахунок.

- Була хороша гра, ми перевершували суперника та домінували протягом усього матчу, – поділився своїми враженнями наставник команди «Динамо» U-15 Євген Лозинський. – Але за рахунку 1:0 на нашу користь у «Дніпра» був хороший момент зі стандарту – наш воротар урятував і після першого удару головою, і після добивання, зреагувавши на два, можна сказати, «мертві» м’ячі. Більше біля наших воріт моментів не було. Наші ж гравці забили ще двічі, але арбітр зафіксував положення поза грою. Загалом вийшла хороша гра як у плані налаштування, бажання хлопців, так і за змістом.

Вища ліга ДЮФЛУ. 6-й тур

«Динамо» U-15 – «Дніпро» U-15 – 2:0 (2:0)

«Динамо»: Ігнатенко, Оруджев, Боль – кап., Мазур, Ставничий (Базілєєв, 45), Хрипчук, Шапаренко (Відошевич, 50), Березанський (Скрипник, 58), Міщенко (Шут, 55), Н. Волошин (Бунчуков, 62), Попов (Демиденко, 36).

Голи: Н. Волошин (7), Попов (19).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер