ДЮФЛУ. «Динамо» U-14: п'ять м'ячів для «УФК-Олімпік» (Харків)

ДЮФЛУ. «Динамо» U-14: п'ять м'ячів для «УФК-Олімпік» (Харків)

Підопічні Віталія Косовського також забезпечили комфортний для себе результат уже в першому таймі після точних ударів Березанського, Волошина та Боля. А після перерви ініціативу партнерів підхопили Хрипчук і Карась.

- Враження від гри залишилося двояким: хотілося б з кожним матчем покращувати нашу гру, - розповів Віталій Косовський після перемоги. - У той же час, деяке хвилювання хлопців можна зрозуміти, адже це була перша офіційна гра в цьому році. Так буває. Загалом ми залишилися не зовсім задоволені матчем.

В принципі, у нас було багато хороших атак, але завершальна стадія залишає бажати кращого. Гадаю, в найближчих іграх ми виправимо цей показник, приділивши йому особливу увагу. Також під час матчу у наших гравців було багато виходів з оборони, внаслідок чого виходили гострі, швидкісні атаки із завершенням, але багато моментів залишилися невикористаними.

Вища ліга ДЮФЛУ. 13-й тур

«Динамо» U-14 - «УФК-Олімпік» U-14 - 5:0 (3:0)

«Динамо»: Фастов, Боль, Мазур, Ставничий (Оруджев, 40), Бурдак, Хрипчук (Шут, 40), Березанський (Бунчуков, 40), Трикоз (Карась, 40), Демиденко (Свистун, 40), Н. Волошин , Попов (Шокун, 40).

Голи: Березанський (20), Н. Волошин (30), Боль (32), Хрипчук (36), Карась (53).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер