ДЮФЛУ. «Динамо» U-14 поступилося «Дніпру»

ДЮФЛУ. «Динамо» U-14 поступилося «Дніпру»

Гра проходила на штучному полі у критому манежі заміської клубної бази дніпрян. Поєдинок вийшов непростим та нервовим.

Підопічні Олексія Дроценка та Артема Яшкіна з перших хвилин активно розпочали гру, власне, як і господарі. На полі було багато емоцій та пристрастей, команди швидко переходили центр поля та створювали небезпечні моменти біля воріт одна одної. Спочатку перевага була на боці гостей – загроза регулярно виникала біля воріт суперника за участі Бенедюка, Горбача, Титаренка. Але зі стартовим тиском дніпряни впоралися, і ближче до середини тайму посунули гру на половину поля киян. В одному з моментів від вірного гола нашу команду врятував воротар Кочерга, добивання у порожні ворота прийняв на себе Єременко. Але на 15-й хвилині всі виявилися безсилі, коли динамівські ворота вразив Козін. Момент був досить спірним і спочатку суддя зафіксував офсайд, але після наради із асистентом усе-таки вказав на центр поля.

Утім, раділи футболісти «Дніпра» недовго, адже через три хвилини суперники сфолили проти Титаренка у своєму штрафному майданчику, і пенальті чітко реалізував Єременко, зрівнявши рахунок. Надалі дніпряни, яких постійно підганяв їхній тренер, продовжували йти вперед, тож Мельниченку, Корінному та Чубатому часто доводилося нейтралізовувати виходи суперників до воріт. Незадовго до фінального свистка господарі вийшли вперед зусиллями того ж Козіна, який вдало завершив чергову атаку своєї команди та записав на свій рахунок дубль після подачі кутового, серії рикошетів і плутанини біля воріт гостей.

Щойно розпочався другий тайм, на гостей чекала ще одна неприємність: капітан «Дніпра» Ярмолюк закинув м’яч за спини динамівським захисникам та воротарю, збільшивши перевагу своєї команди. Невдовзі ж динамівці мали нагоду скоротити відставання, але у межах воротарського майданчика одразу двоє футболістів нашої команди не змогли як слід пробити. Хорошу атаку прицільним ударом завершував Титаренко, але воротар врятував. Згодом був ще один удар із меж воротарського майданчика – повз стійку. Добре у кут пробивав Магаляс після проходу флангом, але воротар знову на місці.

Біля протилежних воріт свою реакцію продемонстрував Кочерга після небезпечного удару Ярмолюка. У відповідь із середньої дистанції пробив Горбач, але вийшло несильно. Словом, гра проходила на зустрічних курсах та була досить динамічною. Мабуть, найближчим до взяття воріт був Магаляс, він навіть влучив у ворота, але із офсайду. У підсумку до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Старший тренер «Динамо» U-14 Олексій ДРОЦЕНКО:

- Ми програли підбір у середині поля, плюс невпевнено діяли в обороні - і воротар, і захисники. Це призвело до хаосу і нервозності. Всі м'ячі, які забив «Дніпро», ми самі їм подарували через свої помилки, брак холоднокровності і метушню. Тож ми самі програли матч. Якщо будемо допускати стільки помилок в обороні і грати так знервовано, надалі у нас будуть проблеми. Проаналізуємо гру, розберемося в причинах поразки, зробимо правильні висновки і будемо рухатися вперед. Що стосується нашого забитого м'яча, то у нас Єременко останнім часом виконує пенальті. Також заслуга була і Титаренка, який здорово обіграв суперника і увірвався до штрафного майданчика, де його збили. Моменти, які були у нападників, форварди не реалізували, зате забив захисник. А взагалі, по моментам ми награли більше, ніж на один м'яч. Але вдало зіграв воротар суперника, а у нас мала місце неточність при завершенні. Та й я хотів би подивитися повтор першого пропущеного м'яча - був там офсайд чи ні. Але в будь-якому разі не можна було допускати помилки в обороні і пропускати три м'ячі.

Вища ліга ДЮФЛУ. 6-й тур

«Дніпро» U-14 - «Динамо» U-14 – 3:1 (2:1)

«Динамо»: 1. Кочерга, 18. Мельниченко (15. Карепін, 57), 16. Чубатий (19. Буханчук, 68), 21. Корінний (10. Магаляс, 45), 2. Єременко, 4. Ганжола, 7. Філатов, 9. Бенедюк (6. Анікеєв, 65), 5. Царенко (8. Александров, 57), 14. Титаренко (13. Фернандо, 60), 11. Горбач.

Голи: Козин (15, 31) Ярмолюк (36) – Єременко (18)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер