ДЮФЛУ. 9-й тур. U16. «Шахтар» - «Динамо» – 1:1

ДЮФЛУ. 9-й тур. U16. «Шахтар» - «Динамо» – 1:1

Підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка вирушили у гості до принципового суперника – донецького «Шахтаря». Бойовий поєдинок, який проходив на стадіоні «Лівий берег», що на Осокорках, переможця не виявив та завершився унічию 1:1.

Динамівці встановили свою перевагу вже на початку зустрічі, завдяки Дзеню. Партнери вивели Микиту на ударну позицію, він прибрав захисника та пробив повз воротаря.

Пропустила наша команда на початку другого тайму після дальнього удару. Наш воротар впоровся, відбивши м’яч, але першим на добиванні опинився суперник та влучним ударом зрівняв рахунок.

- Ми могли як виграти, так і програти, - зазначив після матчу наставник «Динамо» U16 Євген Ястребінський. - Хороші моменти для взяття воріт за рахунку 1:1 були, як у «Шахтаря», так і у нас. Зокрема, своїми нагодами не скористалися Мітько, Кремчанін та той же Дзень. Другий тайм проходив на зустрічних курсах, атаки господарів та гостей змінювали одна одну, словом, нудьгувати не довелося.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U16 проведе рівно за тиждень, 7-го листопада. У 10-му турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вдома прийматиме дніпровський «ДВУФК Дніпро».

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. 9-й тур

31.10.2020. Осокорки, стадіон «Лівий берег»

«Шахтар» - «Динамо» – 1:1 (0:1).

«Динамо»: Старушко, Котуха (Балаба), Гусєв, Сизонюк, Білоконь (Прокопенко), Михалів (Федоренко), Маткевич (Мітько, 41), Микитюк (Янчишин, 55), Зоренко (Кролевець), Дзень (Грохольський), Кремчанін.

Голи: (47) – Дзень (12).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер