ДЮФЛУ. 9-й тур. U15. «Чорноморець» - «Динамо» - 1:3

ДЮФЛУ. 9-й тур. U15. «Чорноморець» - «Динамо» - 1:3

15-річні динамівці зустрілися у гостях з «Чорноморцем», який знаходиться у нижній частині турнірної таблиці. Втім, матч для динамівців видався непростим.

У першому таймі гра за прохолодної погоди на штучному газоні поля ДЮФШ «Чорноморець» не була багатою на гольові моменти. Було багато боротьби, суперники діяли обережно. Основні події розгорнулися після перерви. Господарі поля відкрили рахунок завдяки пенальті, який арбітр на 12-й хвилині тайму призначив у ворота киян, а реалізував 11-метровий капітан «моряків» Стоянов. Однак цей гол тільки додав мотивації динамівцям, які після перерви грали набагато агресивніше попереду та збільшили темп гри.

Тренерський штаб «Динамо» вдався до замін, які виявилися результативними. Героєм матчу став форвард «біло-синіх» Максим Зоренко, який за п’ять хвилин – з 56-ї по 60-ту – не лише зрівняв рахунок, але і вивів «Динамо» вперед. Вже у компенсований до гри час Зоренко остаточно добив господарів поля, оформивши свій перший у сезоні хет-трик.

Старший тренер «Динамо» U15 Євген Ястребинський розповів про ключі до вольової перемоги у цьому матчі:

- У сьогоднішній грі ми вдалися до ротації складу, випустивши одразу п’ять гравців, які не були задіяні у попередніх матчах, не літали на турнір до Англії. Основні гравці були виснажені в результаті насиченого графіку, це було помітно на тренуваннях. У них не вистачало емоцій, не було бажання. Тому ми дали зіграти тим хлопцям, які мали це бажання, дали їм проявити себе.

Так склалося, що арбітр призначив пенальті у наші ворота. Але хлопці проявили характер і довели, що вони сильніші за «Чорноморець». Звісно, ми вірили у позитивний результат навіть після цього пенальті, адже ми завжди працюємо на перемогу. Ми свідомо задіяли ротацію, знали, ким будемо підсилювати гру, і нам вдалося це зробити. На поле вийшли свіжі Зоренко, Янчишин, Федоренко, Кролевець. Вони додали швидкості і це спрацювало. Результат на нашу користь, а отже ми зробили все правильно.

У перерві передусім ми казали гравцям додати в агресії, активніше діяти в атаці, вбігати у вільні зони на флангах та завершувати. Це був основний мотив, бо в першому таймі складалася досить рівна гра, і за рівних можливостей нам не вистачало саме цих елементів у грі. Ми попросили хлопців гостріше грати в атаці. І в них усе вийшло.

ДЮФЛУ. U15. Вища ліга. Група 2. 9 тур

«Чорноморець» - «Динамо» - 1:3 (0:0)

Голи: 1:0 – Стоянов (47, з пенальті), 1:1 – Зоренко (56), 1:2 – Зоренко (60), 1:3 – Зоренко (70+2, з пенальті).

Після дев’яти турів «біло-сині» посідають третє місце у групі, на чотири очки відстаючи від «Дніпра» і на три – від «Шахтаря». Рівну кількість очок з «Динамо» має ще одна команда з Дніпра – УФК, проте кияни попереду за додатковими показниками. Усі інші команди сильно відстали від топ-четвірки.

Турнірне становище після 9-ти турів

1.Дніпро – 24 очки, голи – 27:5

2.Шахтар – 23 очки, голи – 35:6

3.Динамо – 20 очок, голи – 33:7

4.УФК Дніпро – 20 очок, голи – 23:4

Свій наступний матч підопічні Євгена Ястребинського та Андрія Фартушняка проведуть у середу, 30 жовтня. Суперником «біло-синіх» у гостьовому матчі буде «Арсенал-Київ», який наразі посідає восьме місце серед десяти команд.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер