ДЮФЛУ. 9-й тур. U14. «Шахтар» - «Динамо» – 0:1

ДЮФЛУ. 9-й тур. U14. «Шахтар» - «Динамо» – 0:1

Наймолодші, 14-тирічні динамівці, на виїзді зустрічалися із донецьким «Шахтарем». Гра відбулася на стадіоні «Лівий берег», що на Осокорках.

Долю зустрічі вирішив єдиний гол, який наша команда забила на початку першого тайму, і до фінального свистка цей рахунок більше не змінювався.

Відзначитися на 4-й хвилині вдалося Редушку. Наша команда застосувала високий пресинг після того, як воротар «Шахтаря» ввів м’яч у гру, примусивши суперників помилитися. У підсумку Редушко отримав м’яч, змістився та метрів з 16-ти вразив ворота.

- Під час гри обидві команди створили велику кількість гольових моментів і у першому таймі, і у другому, - відзначив після поєдинку наставник «Динамо»U14 Сергій Беженар. – І забити могли і ми, і «Шахтар». Словом, гра вийшла дуже цікава, динамічна та видовищна. Кількість гольових моментів, які створили команди, була однаковою, але ми один із своїх шансів змогли реалізувати, а вони – ні.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U14 проведе рівно за тиждень, 7-го листопада. У 10-му турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вдома прийматиме дніпровський «ДВУФК Дніпро».

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 9-й тур

31.10.2020. Осокорки, стадіон «Лівий берег»

«Шахтар» - «Динамо» – 0:1 (0:1).

«Динамо»: Сьомка, Рибак, Михайленко, Дехтяр, Дорошенко (Коваль, 36), Варивода (Озимай, 48), Човгаленко, Драган (к)(Бурлаков, 67), Ільченко (Нгаха, 58), Губенко (Гайдук, 55), Редушко.

 Гол: Редушко (4).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер