ДЮФЛУ. 8-й тур. U17. «Динамо» - УФК «Дніпро» - 6:5

ДЮФЛУ. 8-й тур. U17. «Динамо» - УФК «Дніпро» - 6:5

Для команди Сергія Беженара та Євгена Лозинського матч вийшов більш, ніж напруженим і бойовим, порадувавши результативністю - глядачі побачили аж 11 забитих м’ячів, причому п’ять з них були забиті з пенальті. Примітно, що після першого тайму динамівці вели у рахунку 4:1, а у другому дніпровці змогли скоротити відставання до мінімуму – 6:5. Не обійшлося і без вилучення: вже у компенсований час другу жовту картку отримав Тузенко.

У першій половині тайму кияни забезпечили собі комфортну перевагу у два м’ячі, коли у продовж кількох хвилин дубль на свій рахунок записав Волошин. Незабаром Трикоз, який ще у минулому сезоні виступав у складі нашої команди, скоротив відставання, але вже  через кілька хвилин Малиш відновив різницю у два м’ячі. А четвертий м’яч на свій рахунок записав Попов, вдало реалізувавши пенальті. Далі - більше: Вуанту довів рахунок до 5:1, теж відзначившись із пенальті. Через хвилину одинадцятиметровий удар було призначено вже біля воріт динамівців, і Кисіль один м’яч відквитав. Скрипник зробив рахунок 6:2, але навіть такий розподіл сил не засмутив дніпрян. Очевидно, наші хлопці дещо збавили оберти, адже надалі забивав лише УФК «Дніпро». Із різницею у чотири хвилини вдалося відзначитися Тузенку та Жозе Мартіну, а остаточний рахунок встановив Трикоз після ще одного пенальті – 6:5. Більшого гостям зробити не вдалося.

ДЮФЛУ U17, 8-й тур

«Динамо» - УФК «Дніпро» - 6:5 (4:1)

«Динамо»: Ігнатенко, Дячук, Опанасенко (Пусь, 73), Маленков, Баранюк, Вуанту, Хрипчук (к), Малиш, Волошин (Міщенко, 90+2), Попов, Скрипник (Олійник, 71).

УФК «Дніпро»: Жилкін (Логвін, 90), Загладько (Хоменко, 79), Каландадзе, Кисіль, Груша (к), Жозе Мартін, Железняк, Богомол (Павлік, 84), Тузенко, Трохимчук (Андрощук, 63), Трикоз.

Голи: Волошин (15, 20), Малиш (29), Попов (45, з пен.), Вуанту (55, з пен.), Скрипник (62) – Трикоз (26, 83, з пен.), Кисіль (56, з пен.), Тузенко (71), Жозе Мартін (75, з пен.).

Попередження: Маленков (19),  Скрипник (49), Дячук (64), Опанасенко (65), Волошин (87) – Тузенко (76).

Вилучений: Тузенко (90+3, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер