ДЮФЛУ. 8-й тур. U16. «Динамо» - ДЮСШ-15 – 7:0

ДЮФЛУ. 8-й тур. U16. «Динамо» - ДЮСШ-15 – 7:0

У суперниках підопічних Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка була київська ДЮСШ-15. У видовищній та результативній грі, яка проходила на полі ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського на Нивках, сильнішими виявилися «біло-сині», які в першому таймі забили три м’ячі, а у другому ще чотири.

Динамівці з перших хвилин почали створювати небезпеку біля воріт суперника, спочатку після подачі від кутової позначки, а згодом і з гри, причому в обох випадках на ударних позиціях опинявся Гусєв. Гості відповіли гострою контратакою, яку гравець ДЮСШ-15 завершував у високому стрибку в дотик, але наш воротар надійно забрав м’яч у руки. Потроху гості вирівняли гру та кілька разів змушували динамівського воротаря Косача вступати у гру, причому, як на виході, так і на лінії воріт. Але кияни досить швидко погасили сплеск активності суперника, забивши два м’ячі упродовж двох хвилин.

Спочатку Кремчаніна штовхнули у спину у штрафному майданчику суперника, і сам постраждалий чітко виконав пенальті, розвівши голкіпера і м’яч по різних кутах. А згодом той же Кремчанін відзначився вдруге: Дзень отримав м’яч у штрафному майданчику, міг пробивати сам, але вчинив грамотно, перехитривши воротаря та віддавши м’яч Кремчаніну, який перебував у вигіднішій позиції, а той вже впевнено переправив м’яч у сітку. Та на цьому наш півзахисник не зупинився і незадовго до свистка на перерву оформив хет-трик, реалізувавши ще один одинадцятиметровий удар, призначений за фол проти Микитюка.

Щойно розпочався другий тайм, як динамівці забили ще один м’яч: Сизонюк підключився на подачу від кутової позначки і з близької відстані замкнув дальню стійку – 4:0. А ще через чотири хвилини відзначився Микитюк після чудового пасу зліва від Гусєва у центр штрафного майданчика. Незважаючи на велику перевагу і у рахунку, і по грі, наша команда не збавила оберти, а продовжувала атакувати, регулярно створюючи небезпечні ситуації біля чужих воріт. Динамівці використовували швидкість та діяли динамічно.

Надалі хороші спроби записали до свого активу Зоренко, Мітько та Гаджимурадов, але захист та воротар ДЮСШ-15, який вийшов на заміну у середині другого тайму, діяли надійно. Втім, і вони не змогли допомогти, коли партнери вивели один на один із голкіпером Зоренка, і той з центра штрафного майданчика влучно пробив поміж двох захисників. У час, що залишився до фінального свистка варто згадати удар Мітька, який прийняла на себе поперечина, а також гол Зоренка, який встановив остаточний рахунок, реалізувавши ще один вихід один на один та вразивши ворота приблизно з лінії воротарського майданчика після добре розіграної атаки за допомогою коротких передач.

У підсумку, 7:0 – більш, ніж упевнена перемога «Динамо» U16.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U16 проведе рівно за тиждень, 31-го жовтня. У 9-му турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вирушить в гості до принципового суперника – донецького «Шахтаря».

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. 8-й тур

24.10.2020. ДЮФШ «Динамо» на Нивках

«Динамо» – ДЮСШ-15 – 7:0 (3:0).

«Динамо»: 1. Косач, 20. Гусєв, 18. Сизонюк, 6. Котуха (7. Бойченюк, 62), 22. Прокопенко (14. Білоконь, 76), 26. Михайлів (19. Мітько, 46), 11. Грохольський (9. Маткевич, 46), 8. Микитюк (5. Федоренко, 62), 13. Кремчанін (4. Гаджимурадов, 46), 2. Дзень (16. Кролевець, 55), 10. Зоренко.

Голи: Кремчанін (24, з пен., 26, 36, з пен.), Сизонюк (44), Микитюк (48), Зоренко (71, 80+2).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер