ДЮФЛУ. 8-й тур. U14. «Динамо» - ДЮСШ-15 – 1:0

ДЮФЛУ. 8-й тур. U14. «Динамо» - ДЮСШ-15 – 1:0

Підопічні Сергія Беженара та Євгена Лозинського перемогли суперників із мінімальним рахунком 1:0, а єдиний гол динамівці забили після перерви.

Команди розпочали гру в хорошому темпі та динаміці. М’яч майже не тримався в середині поля, а швидко рухався між штрафними майданчиками суперників. Добре з лінії штрафного майданчика пробивав Гайдук, але вийшло по центру, і воротар ДЮСШ-15 Воробйов надійно забрав м’яч. Гості теж не відсиджувалися біля власних воріт, а грали досить упевнено, з великим бажанням та зарядженістю на боротьбу. На кожну атаку господарів вони відповідали своїми спробами та намагалися ні в чому не поступатися динамівцям.

Ближче до середини тайму гра перемістилася в центр поля, команди боролися за володіння м’ячем та своєчасно вступали в боротьбу за нього. Утім, це тривало недовго. Більш небезпечними були атаки динамівців, зокрема варто відзначити спробу Бурлакова, з якою впорався воротар, перевівши м’яч на кутовий, Драгана та Нгахи, а також Вариводи головою після навісу зі штрафного. Але всі вони були нейтралізовані самовідданою та організованою грою суперника в обороні. Не принесли вигоди господарям і виконання стандартних положень, тож на перерву команди пішли за нічийного рахунку без забитих м’ячів.

Другий тайм господарі теж розпочали активно, тож не дивно, що незабаром їхні зусилля були винагородженні, коли Драган віддав м’яч у штрафному майданчику на Нгаху, а Іван чудовим за красою ударом, перебуваючи зліва у штрафному майданчику, вразив дальній кут воріт. Після цього той же Драган на куражі став ініціатором кількох перспективних атак та виконав штрафний удар. Його починання підтримав Редушко, який завдавав небезпечного удару з меж штрафного майданчика, але вийшло трохи неточно.

У гостей же найнебезпечніший удар був після стандарту, призначеного поблизу штрафного майданчика динамівців. Виручати свою команду довелося Сьомці, який у стрибку відбив м’яч. Надалі команди обмінювалися гострими випадами, але реальних загроз біля воріт одна одної не створювали.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U14 проведе рівно за тиждень, 31-го жовтня. У 9-му турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вирушить в гості до принципового суперника – донецького «Шахтаря».

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 8-й тур

24.10.2020. ДЮФШ «Динамо» на Нивках

«Динамо» – ДЮСШ-15 – 1:0 (0:0).

«Динамо»: 1. Сьомка, 5. Варивода, 4. Дехтяр, 21. Дорошенко, 2. Рибак, 6. Човгаленко , 10. Драган, 9. Гайдук (15. Черчукан, 49), 19. Нгаха (18. Озимай, 62), 26. Губенко, 20. Бурлаков (11. Редушко, 36).

Гол: Нгаха (41).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер