ДЮФЛУ. 7-й тур. U17. «Динамо» - ДЮСШ-15 – 4:1 (+ВІДЕО)

ДЮФЛУ. 7-й тур. U17. «Динамо» - ДЮСШ-15 – 4:1 (+ВІДЕО)

У суперниках підопічних Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза була київська ДЮСШ-15. У грі, яка проходила у манежі заміської динамівської бази у Кончі-Заспі, сильнішими виявилися «біло-сині» - 4:1.

Щоправда, першими пропустили саме господарі. Сталося це на початку зустрічі, коли у штрафному майданчику динамівців не розібралися наш воротар та захисники, що призвело до того, що м’яч потрапив до гравця суперника, який приблизно з лінії воротарського майданчика переправив м’яч у сітку. Зрівняли рахунок динамівці завдяки тому, що змусили суперника помилитися і зрізати м’яч у власні ворота. Зазначимо, що це сталося завдяки небезпечному прострілу Пастуха справа. За нічийного рахунку команди і пішли на перерву.

У другому таймі свою команду вивів уперед Пастух, який своєчасно опинився на добиванні, адже з першою спробою господарів впорався воротар ДЮСШ-15, а ось протидіяти удару Пастуха вже не зміг. А незабаром Волковицький приблизно з лінії штрафного майданчика сильним та влучним ударом спрямував м'яч точно у дальній кут воріт, зміцнивши перевагу динамівців – 3:1.

Ну а остаточний рахунок встановив Білоусов, який отримав м’яч від Пастуха у районі правого кута воротарського майданчика та потужним ударом спрямував м’яч точно під поперечину.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U17 проведе рівно за тиждень, 24-го жовтня. У восьмому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вирушить до Харкова, де зустрінеться із місцевим «УФК-Метал».

ДЮФЛУ. U17. Еліт-ліга. 7-й тур

«Динамо» – ДЮСШ-15 – 4:1 (1:1).

«Динамо»: Кочерга, Бенедюк (Магаляс, 87), Канаєв (Волковицький, 53), Чубатий, Єременко, Мельніченко (к), Ганжола (Анікеєв, 62), Пастух (Уваров, 85), Слесар (Білоусов, 80), Давлатов (Приходько, 66), Кілєвий.

Голи: Автогол (12), Пастух (56), Волковицький (61), Білоусов (84) - №2 (7).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер