ДЮФЛУ 5-й тур. U17 «Динамо» - «УФК-Олімпік» - 4:2

ДЮФЛУ 5-й тур. U17 «Динамо» - «УФК-Олімпік» - 4:2

Найстарша академічна група киян (футблісти 2003-го року народження) під керівництвом тренерів Сергія Беженара та Євгена Лозинського вдома приймала харківський «УФК-Олімпік». Гра відбулася на полі навчально-тренувальної бази «Динамо» на Нивках.

Кияни здобули впевнену перемогу, забивши по два м’ячі в кожному з таймів. До першого взяття воріт привела затяжна позиційна атака господарів, у завершальній стадії якої м’яч було доставлено на правий фланг, звідки Маленков зробив подачу в центр штрафного майданчика, а там Попов без супротиву з боку суперника прийняв м’яч, зручно собі його підробив та послав точно в ціль.

Через 10 хвилин починання Кирила продовжив Волошин, причому асистував йому той же Попов, який покототив йому м’яч під удар уздовж воротарського майданчика. А Назар здорово зіграв на випередження, подвоївши перевагу своєї команди. До великого рахунок довів усе той же Волошин, який записав на свій рахунок дубль скоро після перерви, знову скориставшись чудовою фланговою передачею від партнера, прийнявши м’яч та спрямувавши його повз голкіпера. Ну а автором четвертого м’яча став Скрипник, якого на ударну позицію вивів Маленков. З першої спроби Ілля перекинув воротаря та влучив у поперечину, але сам же встиг і на добивання.

Після цього гра у нашої команди дещо заспокоїлася, цим скористався суперник і за короткий проміжок часу незадовго до завершення поєдинку зміг відквитати два м’ячі. Обидва рази відзначився Гряїнов – спочатку після перехоплення м’яча в центрі поля і стрімкої контратаки, а згодом – після помилки нашого воротаря. Утім, на більше суперників динамівців не вистачило.

ДЮФЛУ U17, 5-й тур

«Динамо» - «УФК-Олімпік» – 4:2 (2:0)

«Динамо»: Фастов, Опанасенко, Дячук (Пусь), Маленков, Вуанту (Урсолов), Баранюк, Бомащук (Хрипчук), Олійник (Скрипник), Малиш (Осадець), Волошин, Попов (Міщенко).

Голи: Попов (20), Волошин (30, 50), Скрипник (57) - Горяїнов (78, 83).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер