ДЮФЛУ 5-й тур. U16 ДВУФК «Дніпро» - «Динамо» – 2:1

ДЮФЛУ 5-й тур. U16 ДВУФК «Дніпро» - «Динамо» – 2:1

Наші хлопці з перших хвилин почали пресингувати суперника та були близькими до успіху в середині тайму, але воротар зміг зреагувати на удар динамівця у площину воріт. Кияни багато комбінували, володіли м’ячем розігрували багатоходові атаки, але до реальних можливостей для взяття воріт справа до певного часу не доходила. Нарешті, Дзень пробив із меж штрафного майданчика після подачі від кутової позначки, але вийшло трохи неточно. Микита засмутився, але нічого не вдієш – момент було втрачено. Також близьким до того, аби вивести свою команду вперед був Сизонюк, який відгукнувся на подачу Маткевича зліва, але зовсім трохи не встиг до м’яча.

Перевага нашої команди ставала дедалі відчутнішою, господарі ж розраховували на контратаки та стандартні положення. Втім, подачі від кутової позначки не несли у собі небезпеки. Але дніпровці таки досягли свого: після дальньої подачі зліва суперники скористалися помилкою у захисті киян та повели у рахунку. Майже одразу господарі закріпили свою перевагу, заробивши пенальті, який чітко реалізували            .

Але на останній хвилині першого тайму гості забили «гол у роздягальню»: Янчишин скористався тим, що голкіпер ДВУФК неправильно побудував стінку, і зі штрафного послав м’яч повз неї та воротаря, скоротивши відставання у рахунку.

У другому таймі на полі було багато боротьби. Кияни діяли активно, регулярно загрожуючи володінням суперника як після стандартних положень, так і з гри. Ударів з різних дистанцій завдавали Кремчанін та Балаба – воротар на місці. Зі штрафного двічі мав нагоду забити Янчишин – обидва рази трохи вище воріт. Вирішувати епізод мав Дзень, але м’яч після його удару вилетів на кутовий.

Загалом, господарі діяли досить грубо, тому у динамівців було достатньо стандартів біля чужих воріт, але отримати з них вигоду у вигляді забитих м’ячів нашій команді не вдалося. Останні хвилини пройшли досить нервово, дніпровці теж не відсиджувалися біля власних воріт та гостро контратакували, але рахунок на табло більше не змінювався.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U16 проведе рівно за тиждень, 10-го жовтня. У шостому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вирушить до Одеси, де зустрінеться із місцевим «Чорноморцем».

ДЮФЛУ U16. Еліт-ліга. 5-й тур

3.10.2020. Спортивний комплекс ДВУФК (стадіон «Олімпійські резерви»)

ДВУФК «Дніпро» - «Динамо» – 2:1 (2:1)

ДВУФК «Дніпро» (стартовий склад): 1. Таран (к), 14. Назаренко, 20. Пронько, 22. Лисенко, 24. Чернозуб, 17. Карпусь, 13. В.Білоконь, 11. Бойко, 6. Войцеховський, 10. Рязанцев, 9. Панченко.

«Динамо»: 30. Гринчук, 3. Балаба, 18. Сизонюк (к), 22. Прокопенко, 6. Котуха (5. Федоренко, 72), 19. Митько (13. Кремчанін, 49), 26. Михайлів, 9. Маткевич (4. Гаджимурадов, 77), 24. Янчишин (8. Микитюк, 65), 17. Цілик (10. Зоренко, 41), 2. Дзень.

Голи: Лисенко (33), Бойко (35, з пен.) – Янчишин (40+1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер