ДЮФЛУ 5-й тур. U15 «Динамо» - «УФК-Олімпік» - 8:0

ДЮФЛУ 5-й тур. U15 «Динамо» - «УФК-Олімпік» - 8:0

Підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка розпочали гру активно і не залишили жодного шансу опоненту, забивши у ворота суперника вісім м’ячів без відповіді – по чотири у кожному з таймів. Відзначимо, що автором хет-трику став Гаджимурадов, а дубль на свій рахунок записав Кролевець.

Початок же розгрому на 17-й хвилині поклав Григораш, вдало реалізувавши пенальті, призначений за фол проти нього самого у штрафному майданчику суперника. Через п’ять хвилин Кролевець запустив лівим флангом Гаджимурадова, який зблизився із воротарем, що вийшов із воріт на перехоплення, та спрямував м’яч повз нього в сітку. Не пройшло і двох хвилин, як після довгої діагональної передачі на правий фланг послідував простріл до штрафного майданчика, який метрів із 12-ти в дотик замкнув той же Гаджимурадов. Для наступного взяття воріт Гаджимурадову знадобилося ще 10 хвилин: отримавши гострий пас із глибини від Грохольського, наш футболіст вийшов віч-на-віч із голкіпером та метрів із 14-ти спрямував м’яч точно у ціль.

Після перерви розпочату в першому таймі справу продовжив Кролевець: з ударом Зоренка впорався воротар, відбивши м’яч, його підхопив Кремчанін та зробив навіс на дальню стійку, де на перший удар Кролевця головою знову встиг зреагувати воротар, але з другої спроби наш гравець уже не схибив. Ще за кілька хвилин Кролевець забив ще один схожий гол, коли отримав пас із протилежного флангу, виборов м’яч у захисника та послав його у дальній від воротаря кут воріт – 6:0.

У час, що залишився до фінального свистка, ще відзначилися Дзень та Цілик. Микиті вдався чудовий «постріл» з-за меж штрафного майданчика, а за хвилину до фінального свистка Данило після вкидання ауту та розіграшу отримав м’яч на лінії півкола перед штрафним майданчиком та з лівої відправив його під поперечину, установивши остаточний рахунок 8:0.

Свій наступний матч «Динамо» U15 проведе в середу, 16-го жовтня. У рамках 6-го туру першості України наша команда вдома прийматиме запорізький «Металург».

ДЮФЛУ U15, 5-й тур

«Динамо» - «УФК-Олімпік» – 8:0 (4:0)

«Динамо» (стартовий склад): Старушко, Жовтенко, Балаба, Гусєв, Прокопенко, Бойченюк, Кролевець, Педченко, Грохольський, Григораш, Гаджимурадов.

Голи: Григораш (17, з пен.), Гаджимурадов (23, 25, 35), Кролевець (57, 60), Дзень (63), Цілик (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер