ДЮФЛУ 5-й тур. U14 ДВУФК «Дніпро» - «Динамо» – 1:1

ДЮФЛУ 5-й тур. U14 ДВУФК «Дніпро» - «Динамо» – 1:1

Для підопічних тренерів Сергія Беженара та Євгена Лозинського гра з перших хвилин теж складалася непросто, як і для їхніх старших колег (нагадаємо, «Динамо» U16 поступилося ДВУФК «Дніпро» 1:2). Динамівці пропустили першими, адже господарі, яких активно підтримували з трибуни батьки, розпочали гру активно, провівши кілька небезпечних атак. Одну з них динамівці, здавалося, нейтралізували, але суперники опинилися першими на підбиранні м’яча та провели її другим темпом. У результаті м’яч було переведено на у район лівого кута воротарського майданчика, звідки Лишенко, якого ніхто не опікав, головою переправив його у сітку.

З часом кияни перевели гру на чужу половину поля. Драган виконав штрафний удар метрів з 24-х – в руки воротарю. Надалі на полі точилася взаємогостра гра, команди швидко переходили центр поля, але на підступах до штрафного майданчика атаки захлиналися, тож до ударів по воротах справа не доходила.

У другому таймі команди теж багато боролися за м’яч та ініціативу. Перевага була на боці динамівців, але кожного разу не вистачало зовсім трохи – то точної завершальної передачі, то влучного удару по воротах. Також у кількох ситуаціях дніпровців виручав воротар, коли м’яч летів у площину воріт. Але одного разу і він виявився безсилим, коли гості виконали кутовий, захисник Михайленко підключився на розіграш стандартного положення та головою переправив м’яч у сітку, зрівнявши рахунок – 1:1.

Останні хвилини виявилися досить напруженими, адже обидві команди хотіли перемогти. Це втілилося у невимушені помилки з боку обох суперників та необов’язкових втрат м’яч. У підсумку фінальний свисток зафіксував бойову нічию.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U14 проведе рівно за тиждень, 10-го жовтня. У шостому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда вирушить до Одеси, де зустрінеться із місцевим «Чорноморцем».

ДЮФЛУ U14. Еліт-ліга. 5-й тур

3.10.2020. Спортивний комплекс ДВУФК (стадіон «Олімпійські резерви»)

ДВУФК «Дніпро» - «Динамо» – 1:1 (1:0)

ДВУФК «Дніпро» (стартовий склад): 12. Столенко, 11. Долбишев, 4. Сльозка, 9. Губенко, 20. Прилуцький, 6. Попов (к), 8. Самусенко, 16. Матіс, 14. Лишенко, 16. Логвин, 21. Каменський.

«Динамо»: 1. Сьомка, 14. Михайленко, 4. Дехтяр, 21. Дорошенко (17. Коваль, 58), 6. Човгаленко (5. Варивода, 56), 10. Драган (к) (9. Гайдук, 62), 26. Губенко, 2. Рибак, 19. Нгаха (18. Озимай, 36), 7. Ільченко (15. Черчукан, 67), 11. Редушко.

Голи: Лишенко (15) – Михайленко (54).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер