ДЮФЛУ 4-й тур. U17 «Шахтар» - «Динамо» - 0:0

ДЮФЛУ 4-й тур. U17 «Шахтар» - «Динамо» - 0:0

Найстарша академічна група киян (футболісти 2004-го року народження) під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза зустрілася із донецьким «Шахтарем». Гра відбулася у Щасливому, на полі стадіону «Княжа-Арена».

- Вийшла хороша, бойова гра із великою кількістю боротьби, - зазначив після матчу наставник «Динамо» U17 Юрій Дмитрулін. – Гра була майже рівною: і «Шахтар» контролював м’яч, і ми, намагалися накривати суперника – іноді це виходило, виникали якщо не стовідсотково гольові моменти, то потенційно небезпечні, просто не вистачало завершення: останнього пасу чи точного удару.

У другому таймі команди дещо втомилися, було багато невимушених втрат м’яча та фолів. Як і у першій половині зустрічі, ми створили кілька потенційно небезпечних моментів, але знову підвела реалізація. Словом, є, над чим працювати. Загалом, хлопці повністю виклалися на полі, ми залишилися задоволеними їхньою підготовкою до матчу та особистим вкладом кожного у гру.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U17 проведе у середу, 30-го вересня. У перенесеному матчі першого туру чемпіонату України ДЮФЛ наша команда на виїзді зустрінеться із одеським «Чорноморцем».

ДЮФЛУ U17. Еліт-ліга. 4-й тур

26.09.2020. Щасливе, стадіон «Княжа-Арена»

«Шахтар» - «Динамо» – 0:0

«Динамо»: Кочерга, Анікеєв, Канаєв, Волковицький, Чубатий, Мельниченко, Пастух, Александров, Слесар, Єременко, Давлатов.

У другому таймі на заміну виходили: Уваров, Білоусов, Приходько, Ромасюк.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер