ДЮФЛУ 3-й тур. U17 «Динамо» - «УФК-Метал» – 0:1

ДЮФЛУ 3-й тур. U17 «Динамо» - «УФК-Метал» – 0:1

Підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза одразу взяли гру та м’яч під свій контроль, але швидко вийти вперед не вдалося. Наші хлопці створювали загрозу воротам суперника як після стандартних положень, так і з гри, але розпечатати ворота харків’ян не вдавалося. Відзначимо удари Уварова, Давлатова та Єременка, але то захист суперника грав надійно, то динамівцям не вистачало влучності. Не принесли успіху і подачі від кутової позначки у виконанні Мельниченка. Найближчим до взяття воріт був Давлатов після навісу партнера зліва, але на його удар головою метрів з 9-ти по центру встиг зреагувати воротар.

За 10 хвилин до завершення першого тайму господарі розігнали стрімку та перспективну контратаку, на ударній позиції опинився Анікєєв, але вирішив не бити сам, а віддати пас на Давлатова, а той не зміг завдати прицільного удару. Незабаром кияни чотири рази впродовж однієї атаки завдавали ударів по воротам суперника! М’яч після удару Мельниченка зі штрафного прийняла на себе хрестовина, добивання динамівців прийшлося у стійку, а два наступних удари заблокували захисники. Згодом Єременко виконав навіс зліва на дальню стійку, але її зовсім трохи не встиг замкнути той же Анікєєв. Тож на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Другий тайм теж розпочався під диктовку динамівців. Але наблизитися до штрафного майданчика харків’ян не вдавалося, тому динамівські тренери постійно вимагали від своїх підопічних більшого пресингу. У середині тайму неочікувано сталася неприємність для киян: після навісу зліва до штрафного майданчика Шапкін з близької відстані пробив по воротах – з першим ударом впорався наш голкіпер, а от з другої спроби гравець «Метала» був точним і вивів свою команду уперед.

Надалі динамівці мали можливості зрівняти рахунок, але кожного разу не вистачало зовсім трохи: то прицільного удару, то точної завершальної передачі чи прострілу. Загалом, у другій половині зустрічі динамівці створили менше небезпечних моментів біля воріт суперника, ніж у першому. А удар у площину воріт завдали лише наприкінці тайму.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U17 проведе рівно за тиждень, 26-го вересня. У четвертому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда на виїзді зустрінеться із донецьким «Шахтарем».

ДЮФЛУ U17. Еліт-ліга. 3-й тур

19.09.2020. НТБ ФК «Динамо», Конча-Заспа

«Динамо» - «УФК-Метал» – 0:1 (0:0)

«Динамо»: 1. Ісаченко, 16. Канаєв (3. Волковицький, 63), 17. Чубатий, 4. Ромасюк, 6. Анікєєв (7. Слесар, 58), 8. Мельничук (23. Магаляс, 76), 2. Єременко, 19. Пастух, 5. Кілєвий (15. Александров, 52), 18. Уваров (14. Приходько, 58), 10. Давлатов (11. Білоусов, 66).

Гол: Шапкін (67)

Попередження: Єременко (75), Мельниченко (86) – Сахно (40), Технич (90+3).

Вилучений: Технич (90+3, повторне попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер