ДЮФЛУ 3-й тур. U15 «Динамо» - «УФК-Метал» – 2:2

Академічна група киян U15 (футболісти 2006-го року народження) під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередніченка вдома приймала харківський «УФК-Метал».

Гра розпочалася з неприємності для нашої команди: уже на 5-й хвилині гості виконали штрафний з лівого флангу, послідував навіс до воротарського майданчика, і звідти Сенчук головою з кількох метрів спрямував його у сітку, вивівши свою команду вперед. Надалі кияни перехопили ініціативу та створили кілька небезпечних моментів біля чужих воріт, але нашим хлопцям забракло влучності. Утім, у середині тайму кияни таки досягли свого і змогли зрівняти рахунок. Після перспективної подачі зліва наші хлопці змусили помилитися суперника, і Вернатус зрізав м’яч у власні ворота – 1:1.

Але раділи господарі недовго: харків’яни заробили ще один штрафний удар на лівому фланзі, Сенчук знову зіграв на випередження і з кількох метрів замкнув дальню стійку, знову встановивши перевагу «УФК-Метал». «Динамо» відповіло ударом Пашка, але вийшло неточно. Незадовго до свистка на перерву Суркісу довелося рятувати свою команду після ще однієї атаки гостей – В’ячеслав перевів м’яч на кутовий.

Ще одного разу наш голкіпер ліквідував загрозу на початку другого тайму, нейтралізувавши вихід суперника сам-на-сам. Утім, це був лише епізод – основну частину часу господарі проводили в атаках. Зокрема з хорошої позиції завдавав удару Калин – зовсім поруч зі стійкою. Що не вдалося йому, у середині другого тайму вийшло у Пашка, який став автором забитого м’яча, влучно спрямувавши м’яч низом із лінії штрафного майданчика, перебуваючи трохи лівіше від центра воріт.

Надалі динамівці зробили все можливе, щоб вирвати перемогу, але з ударами того ж Пашка, який вирізнявся активністю, та Пономаренка зміг впоратися голкіпер харків’ян. Утім, заради справедливості відзначимо, що і біля воріт киян іноді було спекотно, але воротар Суркіс діяв грамотно та надійно. Час, що залишився до фінального свистка, динамівці провели в атаках, але рахунок на табло більше не змінювався.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U15 проведе рівно за тиждень, 26-го вересня. У четвертому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда на виїзді зустрінеться з донецьким «Шахтарем».

ДЮФЛУ U15. Еліт-ліга. 3-й тур

19.09.2020. НТБ ФК «Динамо», Конча-Заспа

«Динамо» - «УФК-Метал» – 2:2 (1:2)

«Динамо»: 71. Суркіс 3. Кузьменко, 4. Кусий, 18. Захарченко, 14. Іщенко, 6. Хмельовський (Нестеренко, 42), 7. Осипенко (2. Чубов, 50; 10. Лобко, 69), 19. Пашко (9. Задорожний, 70+3), 21. Калин, 22. Шевченко (15. Сумка, 56), 11. Пономаренко.

Голи: Вернатус (23, автогол), Пашко (48) – Сенчук (5, 27)

Попередження: Приходько (12), Калин (62), Іщенко (67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер