ДЮФЛУ 1-й тур. U16 «Динамо» - «Чорноморець» - 7:1

ДЮФЛУ 1-й тур. U16 «Динамо» - «Чорноморець» - 7:1

У першому турі взяли участь і дві академічні групи ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського - U16 та U14.

Старша група киян (футболісти 2005-го року народження) під керівництвом тренерів Євгена Ястребінськго та Андрія Фартушняка зустрілася із одеським «Чорноморцем». Гра відбулася на одному із полів заміської бази динамівців у Кончі-Заспі, грали команди цієї вікової категорії два тайма по 40 хвилин. Кияни здобули більш, ніж упевнену перемогу із великим рахунком 7:1, причому усі сім м’ячів забили різні футболісти.

Динамівці активно розпочали поєдинок, повівши у рахунку вже на 2-й хвилині зустрічі, коли відзначився Гаджимурадов з передачі Зоренка, який із власної половини поля пройшов з м’ячем правим флангом та зробив чудову передачу на лінію воротарського майданчика. Другого взяття воріт довелося чекати 16 хвилин: після вкидання з аута Дзень добре розпорядився м’ячем у чужому штрафному майданчику та відкотив його під удар Кримчаніну, який з близької відстані спрямував його у ворота. Ще через шість хвилин рахунок довів до великого Зоренко, який підхопив м’яч після рикошету від гравця суперника та справа вразив дальній кут воріт.

На початку другого тайму «Чорноморець» зміг один м’яч відквитати, реалізувавши затяжну атаку зусиллями Ставничука, але зовсім скоро наші хлопці відновили свою перевагу у кількості забитих м’ячів: після розіграшу штрафного удару Гусєв підправив м’яч у сітку. Не встигла закінчитися наступна хвилина, як після прострілу Дзеня помилився захисник одеситів Додун і зрізав м’яч у власні ворота. А у час, що залишився до фінального свистка, динамівці відзначилися ще двічі: авторами забитих м’ячів стали Дзень та Котуха з пенальті, який сам же і заробив.

- Ми добре почали, забили швидкий гол, потім другий і третій, а потім трохи заспокоїлися, і «Чорноморець» провів кілька небезпечних атак, - зазначив після гри наставник динамівців Євген Ястребінський. – Початок другого тайму вийшов продовженням кінцівки першого, ми отримали котнратаку на свої ворота та пропустили м’яч. Добре, що швидко забили знову, а потім гра вже йшла під нашу диктовку. На заміну вийшли хлопці 2006-го року народження – Пашко і Пономаренко, і довели справу до логічного завершення. Ми грали із організованим суперником, якого тренує кваліфікований тренер.

Відзначу, що усі футболісти перебувають у різному стані: хтось хворів, хтось отримав травму під час підготовчого періоду, тож не всі ще відновилися. Немає Грохольського, Михаліва, який перебуває на самоізоляції у Львові, травмований Кролевець, зламана рука у Микитюка, а Бойченюк зламав плече. Тож, відчувається, що команда ще розбалансована, тому вдвічі приємніше, що ми добре стартували.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U16 проведе рівно за тиждень, 12-го вересня. У другому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда прийматиме харківський «УФК-Метал».

ДЮФЛУ U16, 1-й тур

«Динамо» - «Чорноморець» – 7:1 (3:0)

«Динамо»: 1.Косач, 14.Котуха, 3.Балаба, 20.Гусев (к), Білоконь (22.Прокопенко, 64), 6.Мітько 18.(Сизонюк, 64), 19.Маткевич (11.Пономаренко, 56), 9.Гаджимурадов (24.Янцишин, 49), 2.Дзень (15.Пашко, 64), 4.Зоренко (5.Федоренко, 69), 10.Кримчанін.

«Чорноморець»: 1. Пирожок, (12.Гуцу, 70) 2. Осока, 8. Корнейчук, 28. Додул, 23. Муродян (17.Махлайчук, 56), 6. Стоянов, 7. Ставничук, 25. Кирилюк, 9. Томич, 11. Хромих (14.Сандуленко, 70), 4. Верховецький.

Голи: Гаджимурадов (2), Кримчанин (18), Зоренко (24), Гусєв (52), Додун (52, автогол), Дзень (63), Котуха (75, з пен.) – Ставничук (50).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер