ДЮФЛУ 1-й тур. U14 «Динамо» - «Чорноморець» - 3:0

ДЮФЛУ 1-й тур. U14 «Динамо» - «Чорноморець» - 3:0

Зазначимо, що це перший досвід виступів наших хлопців у чемпіонаті України.

У першому турі підопічні Сергія Беженара та Євгена Лозинського вдома приймали одеський «Чорноморець». Гра відбулася на одному з полів заміської бази динамівців у Кончі-Заспі. Відзначимо, що матчі цієї вікової категорії тривають два тайма по 35 хвилин.

Кияни впевнено перемогли з рахунком 3:0, дублем відзначився Нгаха, забивши в першому та другому таймах, а ще один м’яч записав на свій рахунок Ільченко.

Динамівці з перших хвилин пішли вперед та втілили свою перевагу в забитий м’яч уже на 8-й хвилині зустрічі. Воротар «Чорноморця» далеко вийшов із воріт, Ільченко виграв у нього боротьбу за м’яч та з району лівого кута вортоарського майданчика відправив його в сітку. Ще в першому таймі подвоїв перевагу своєї команди Нгаха, скориставшись хорошою передачею партнера зліва та з близької відстані в дотик відправивши м’яч у сітку.

У другому таймі той же Іван Нгаха довів рахунок до великого, отримавши пас від Драгана та приблизно з лінії штрафного майданчика поціливши в ліву «дев’ятку» воріт голкіпера «Чорноморця».

- Перший тайм складався більш-менш добре, те, про що домовлялися перед грою, хлопці старалися виконувати, - зазначив після гри наставник динамівців Сергій Беженар. - У другому таймі було багато гри назад, хоча в перерві ми просили хлопців, навпаки, більше грати вперед, щоб м'яч більше часу був на чужій половині поля. А виходило постійно виходити з оборони через воротаря, тож цими діями ми залишилися незадоволені. А ось щодо самовіддачі та бажання грати претензій ні до кого немає.

Ми весь час перебуваємо в процесі навчання. Футболісти швидко схоплюють те, що ми їм пропонуємо, уже намагаються виконувати тактичні моменти: правильно розташовуються і перебудовуються - це радує. Але, буває, заграються, концентруючи всю увагу на м'ячі - від цього необхідно відучувати. Ми розуміємо, що це такий вік. Просили бути сконцентрованими з першої до останньої хвилини, але не завжди це виходило. Розберемо помилки і будемо рухатися вперед.

Необхідно враховувати, що це була їхня перша гра в чемпіонаті України, у деяких, крім бажання, було присутнє ще й хвилювання, від цього і були помилки. Повторюся, основний акцент ми робимо на гру вперед.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U14 проведе рівно за тиждень, 12-го вересня. У другому турі чемпіонату України ДЮФЛ наша команда прийматиме харківський «УФК-Метал».

ДЮФЛУ U14, 1-й тур

«Динамо» - «Чорноморець» – 3:0 (2:0)

«Динамо»: 1. Сьомка, 14. Михайленко, 3. Литвин (4. Дехтяр, 36), 2. Рибак (17. Коваль, 59), 21. Дорошенко, 6. Човгаленко (18. Озимай, 63), 10. Драган (15. Черчукан, 65), 11. Редушко (16. Сливчук, 51), 7. Ільченко, 8. Попов (20. Бурлаков, 65), 19. Нгаха (22. Макаров, 61).

«Чорноморець»: 1. Шаханов (12. Моченко, 61), 2. Черненький, 19. Леонов (20. Бозюн, 36), 5. Лебідь, 8. Божек, 6. Тимченко (4. Чебоненко, 55), 10. Андрусенко (9. Турчин, 49), 7. Плакса (18. Терзи, 36), 21. Лютенко, 11. Каптенко, 13. Федоряка (3. Песков, 36).

Голи: Ільченко (8), Нгаха (20, 48).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер