ДЮФЛУ. 17-й тур. U-17. «Шахтар» – «Динамо» – 1:1

ДЮФЛУ. 17-й тур. U-17. «Шахтар» – «Динамо» – 1:1

Вдень сильніших виявляли 14- та 16-річні, а надвечір прийшла черга помірятися силами гравцям найстарших академічних груп, U-17. Ця зустріч відбулася у Щасливому під Києвом, де проводять свої домашні поєдинки юні «гірники».

«Помаранчево-чорним» вдалося забити швидкий м’яч на самому початку зустрічі. Проте динамівці поступово перехопили ініціативу та невдовзі зуміли відігратися завдяки точному пострілу Дениса Янакова. Наприкінці зустрічі «біло-сині» створили достатньо моментів, аби вирвати перемогу, проте нашій команді не щастило при завершенні атак.

У підсумку – бойова нічия 1:1, завдяки якій «Динамо» (U-17) зберегло п’ятиочковий відрив від «Шахтаря» та за тур до фінішу групового етапу забезпечило собі перше місце та пряме потрапляння до фінальної частини ДЮФЛУ, яка для цієї віковій групі пройде наприкінці червня та на початку липня у Львові.

Після фінального свистка тренерський штаб «Динамо» (U-17), до якого входять Віталій Косовський, Андрій Анненков та Максим Шацьких, а також куратор академічних груп Альберто Босх, виглядали задоволеними грою своїх підопічних.

Старший тренер команди Віталій Косовський підбив підсумок гри для офіційного сайту «Динамо»:

- Хоча в турнірному плані нас влаштовувала нічия, ми в кожній грі налаштовуємося лише на перемогу. Інших думок, окрім як про перемогу, у нас і бути не може. На жаль, сьогодні ми не виграли, але ж і суперник виглядав гідно. Тим не менш, я вдячний хлопцям за гру, вони зуміли проявити характер, відіграти пропущений м'яч. Але і після цього у нас було чимало гольових моментів, якби ми реалізували один з них, то перемогли би. Хороша гра, з характером, у якій були присутні всі елементи сучасного футболу. Звичайно, виконання на завершальній стадії залишає бажати кращого. Якби наші хлопці в певних епізодах правильно розпорядилися м'ячем у штрафному майданчику суперника, ми здобули б перемогу. Але добре, що ці моменти є, команда їх створює, добре атакує, біжить вперед.  

Нашим завданням на цей етап було потрапляння до фінальної частини з першого місця. Ми його виконали, тим не менше, нам належить зіграти ще з УФК Дніпро, будемо з усією відповідальністю готуватися і до цієї гри.

Потім у нас будуть три тижні зборів у Києві, і під час цього тренувального процесу ми постараємося додати, надолужити в деяких компонентах, проаналізувавши гру протягом сезону, щоб як слід підготуватися до фінальної частини.

ДЮФЛУ. Вища ліга. U-17. Група 2. 17 тур

«Шахтар» - «Динамо» - 1:1 (1:1)

«Шахтар»: Вертей, Конопля, Мате, Бондар, Павліш, Соболевський, Кузьменко, Гайван, Вакуленко (Лосєв, 61), Кащук, Андрущенко (Боднарук, 69)

«Динамо»: Кучерук – Мельничук, Борщов, Русин, Миколенко – Хахльов – Куліш (Левенець, 68), Булеца, Наумець (Стрижак, 75), Янаков – Козиренко (Лига, 80+3).

Голи: Кащук – Янаков.

Додамо, що «Динамо»
(U-15) та «Шахтар» (U-15) зустрінуться у суботу, так як одразу вісім динамівців у ці дні проходять підготовчий збір у складі новоствореної юнацької збірної України (U-15) у Чехії.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер