ДЮФЛУ. 10-й тур. U16. «Динамо» - «ДВУФК-Дніпро» - 4:0

ДЮФЛУ. 10-й тур. U16. «Динамо» - «ДВУФК-Дніпро» - 4:0

Підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка розпочали гру активно. Спочатку пристрілявся Дзень, а вже на 6-й хвилині перший же кутовий удар у виконанні динамівців привів до взяття воріт. Після подачі від кутової позначки Мітько зіграв на випередження та головою із близької відстані переправив м’яч у сітку, вивівши свою команду уперед.

Через кілька хвилин ледь не подвоїв рахунок Михалів, але м’яч після його удару у протихід воротарю влучив у стійку, змусивши схопитися за голову нашого футболіста. Словом, надалі господарі продовжили володіти ініціативою та м’ячем, маючи помітну перевагу. Гості ж грали другим номером, розраховуючи на свій шанс в контратаках. Одного разу вони навіть змогли забити зусиллями Панченка, але динамівські захисники майстерно створили штучний офсайд, і гол не було зараховано. У схожу ситуацію потрапив і Кремчанін наприкінці першого тайму – він відзначився із району лівого кута воротарського майданчика, але теж із положення «поза грою».

На початку другого тайму кияни створили ще один небезпечний момент у штрафному майданчику дніпрян, але ані Зоренку, ані Дзеню завдати прицільного удару по воротах не вдалося. А після того, як Дзень ще одного разу якимось дивом не влучив у площину воріт із вигідної позиції, відзначитися вдалося Прокопенку. Причому, забив він гол-красень з-за меж штрафного майданчика, закрутивши м’яч точно у дальню «дев’ятку». Довести рахунок до великого міг Матуевич, але зі штрафного пробив трохи вище воріт.

У дніпрян відзначимо небезпечний дальній удар Войцеховського – м’яч після рикошету вилетів на кутовий. У відповідь близьким до того, щоб вразити дальній кут воріт був Зоренко, але після його удару м’яч зовсім трохи розминувся зі стійкою. Але своїм наступним моментом Максим розпорядився більш, ніж ефективно: після того, як він втретє пройшов своїм лівим флангом, обігравши суперника, віддав передачу у центр штрафного майданчика на Янчишина, який метрів з 9-ти вразив ворота.

А остаточний рахунок встановив Кролевець, який відгукнувся на передачу із глибини поля та вразив ворота ударом із району правого кута воротарського майданчика – 4:0.

Відзначимо, що це був останній тур першого групового етапу еліт-ліги. Згідно з новим форматом проведення змагань, який був затверджений цього року, за його підсумками по три найкращі колективи з чотирьох груп сформують ще дві групи по 6 учасників, і навесні проведуть ще 10 поєдинків.

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. 10-й тур

07.11.2020. ДЮФШ «Динамо» на Нивках

«Динамо» – «ДВУФК Дніпро» – 4:0 (1:0).

«Динамо»: 23. Старушко, 19. Мітько (7. Бойченюк, 77), 3. Балаба (5. Федоренко, 74), 18. Сизонюк, 22. Прокопенко (14. Білоконь, 66), 10. Зоренко, 2. Дзень (16. Кролевець, 74) (11. Грохольський, 62), 13. Кремчанін (24. Янчишин, 48), 8. Микитюк (9. Маткевич, 54), 26. Михайлів, 20. Гусєв.

Голи: Мітько (6), Прокопенко (57), Янчишин (73), Кролевець (75).

Попередження: Кремчанін (36), Балаба (64).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер