ДЮФЛУ. 10-й тур. U14. «Динамо» - «ДВУФК-Дніпро» - 0:0

ДЮФЛУ. 10-й тур. U14. «Динамо» - «ДВУФК-Дніпро» - 0:0

Підопічні Сергія Беженара та Євгена Лозинського вдома приймали однолітків із дніпровського «ДВУФК-Дніпро». Матч пройшов на полі навчально-тренувальної бази ДЮФШ «Динамо» на Нивках та сильнішого не виявив, завершившись нульовою нічиєю.

У перші хвилини на полі точилася рівна боротьба, команди боролися за володіння м’ячем та потроху шукали шпарини в захисті одна одної, щоб наблизитися до воріт суперника. Динамівці вчасно вступали у відбір м’яча, робили перехоплення та намагалися взяти м’яч під свій контроль. Загалом, у першій половині тайму було багато боротьби, а ось занадто небезпечних моментів команди не створювали – гра проходила переважно в середині поля.

Господарі виконали кілька перспективних подач до штрафного майданчика, але з ними впорався воротар «ДВУФК-Дніпро». Одного разу довелося вступати у гру і нашому воротарю Сьомці після удару Левицького, але ця спроба не виявилася занадто складною для нашого голкіпера. Загалом, кияни більше володіли м’ячем, але втілити свою перевагу в голи в першому таймі не вдалося, тож на перерву команди пішли за нічийного результату.

У другому таймі кияни пішли вперед з новими силами та намагалися створити напругу біля воріт дніпрян. Утім, ані з гри, ані після подачі кутового наші футболісти не змогли відправити м’яч у сітку. Не пощастило господарям і після удару приблизно з лінії штрафного майданчика – голкіпер гостей перевів м’яч на кутовий. Щоразу нашим хлопцям чогось не вистачало – останнього точного пасу чи влучного удару, також кілька разів футболісти опинялися в офсайді. Схожі проблеми в атаці були й у суперника.

Щойно вийшовши на заміну, Озимай ледь не став автором гольової передачі: він до кінця поборовся за м’яч та знайшов у штрафному майданчику Бурлакова, той у дотик закручував м’яч у дальній кут воріт, але трохи не влучив.

Відзначимо, що це був останній тур першого групового етапу еліт-ліги. Згідно з новим форматом проведення змагань, який був затверджений цього року, за його підсумками по три найкращі колективи з чотирьох груп сформують ще дві групи по 6 учасників і навесні проведуть ще 10 поєдинків.

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. 10-й тур

07.11.2020. ДЮФШ «Динамо» на Нивках

«Динамо» – «ДВУФК Дніпро» – 0:0.

«Динамо»: 1. Сьомка, 14. Михайленко, 4. Дехтяр, 2. Рибак (17. Коваль, 70), 21. Дорошенко (20. Бурлаков, 41), 6. Човгаленко, 5. Варивода, 10. Драган, 7. Ільченко (18. Озимай, 60), 26. Губенко, 11. Редушко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер