ДЮФЛУ. U17. «Чорноморець» - «Динамо» - 0:2

ДЮФЛУ. U17. «Чорноморець» - «Динамо» - 0:2

У першому таймі на полі було багато боротьби, команди доволі довго придивлялися одна до одної та грали обережно. 

Господарі поля створювали свої моменти переважно під час виконання стандартів, гості ж проводили швидкі та гострі атаки. Однак відкрити рахунок до перерви жодній з команд не вдалося.

З перших хвилин другого тайму перевага "Динамо" була тотальною. "Біло-сині" притиснули суперника до їх воріт та почали створювати один момент за іншим.

Оборона "моряків" трималася майже до середини тайму. Героєм першого вирішального епізоду гри для динамівців став Данііл Осадець, якому знадобилося п'ять хвилин на полі після виходу на заміну аби відзначитись голом.

Динамівці заробили небезпечний штрафний удар, який виконав Осадець, але влучив у стінку. М'яч відскочив у поле на Бомащука, який повернув м'яч до штрафного на Осадця. Данііл прийняв м'яч, підробив собі під праву ногу та ударом з-під захисника вколотив під поперечину!

І вже за хвилину "Динамо" забило другий гол. Після навісу з кутового з лівого флангу Максим Дячук на ближній стійці виграв боротьбу в повітрі та ударом головою відправив м'яч у дальній кут воріт!

Ще за кілька хвилин після навісу з кутового вже з правого флангу капітан команди Данііл Хрипчук класно пробив головою, але влучив у поперечину.

Підопічні Сергія Беженара мали ще кілька нагод аби зробити рахунок до розгромним, але і без того впевнено довели гру до перемоги.

U17. ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2

"Чорноморець" - "Динамо" - 0:2 (0:0)

"Чорноморець": Друі, Соколов, Цуркан (Олійник, 64), Ісаков (Ткачук, 79), Чорний, Крайній, Попов (Бакушкін, 73), Єрмаков, Демиденко, Бурім (Кошкін, 69), Головацький

"Динамо": Тугай, Дячук, Бомащук, Хріпчук, Вуанту, Маленков, Баранюк, Скрипник (Урсолов, 55), Міщенко (Осадець, 59), Малиш (Хацкевич, 89), Попов

Попередження: Хрипчук (56)

Голи: Осадець (64), Дячук (65)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер